-
Αρχική > kastoria365 > Πρώτη στον Μαραθώνιο Θεσσαλονίκης η Σόνια Τσεκίνι παρά τις χημειοθεραπείες: «Τρέχω για όλες τις γυναίκες»- ΒΙΝΤΕΟ,ΦΩΤΟ

Πρώτη στον Μαραθώνιο Θεσσαλονίκης η Σόνια Τσεκίνι παρά τις χημειοθεραπείες: «Τρέχω για όλες τις γυναίκες»- ΒΙΝΤΕΟ,ΦΩΤΟ

Την 1η θέση ανάμεσα στις γυναίκες κέρδισε στον 15ο Διεθνή μαραθώνιο δρόμο “Μέγας Αλέξανδρος” στη Θεσσαλονίκη η πρωταθλήτρια Σόνια Τσεκίνη με χρόνο δύο ώρες και 54 λεπτά. 

Η μεγάλη αθλήτρια που υποβάλλεται σε χημειοθεραπείες, έτρεξε τον δεύτερο αγώνα της μέσα σε μία εβδομάδα,επιτυχγάνοντας μάλιστα να τερματίσει στην πρώτη θέση.

Συγκινημένη μετά το τέλος του αγώνα της και ενώ μόλις πριν από λίγες μέρες έκανε χημειοθεραπεία αντιμετωπίζοντας προβλήματα υγείας είπε:

«Είμαι πολύ χαρούμενη και συγκινημένη, παίρνω δύναμη από τα παιδιά μου και τον σύζυγό μου, την οικογένειά μου που μου έδωσε κουράγιο είχα θέληση να φτάσω και να τερματίσω και μπορώ να πω ότι ο κόσμος με στηρίζει με τεράστια δύναμη.»

Σημειώνεται πως η Σόνια Τσεκίνι- Μπουδούρη διαγνώστηκε με καρκίνο του μαστού και στα τέλη Αυγούστου υποβλήθηκε σε επέμβαση και από τότε κάνει χημειοθεραπείες. Την περασμένη Κυριακή έτρεξε και στον Αυθεντικό Μαραθώνιο της Αθήνας όπου τερμάτισε τέταρτη.

«Τρέχω για την οικογένεια μου, τα παιδιά μου, όλες τις γυναίκες που υποφέρουν και όλο τον κόσμο που έχουν τις ίδιες περιπέτειες που περνάω εδώ» τόνισε η ίδια, που πρόσθεσε πως πριν τον αγώνα η μεγάλη της κόρη τής είπε πως και να μην έτρεχε, ήταν ήδη για εκείνη νικήτρια.

 

Top
Enable Notifications OK No thanks