-
Αρχική > Ελλάδα > Καιρός: Επιδείνωση θα παρουσιάσει ο καιρός την Τρίτη (23/11)

Καιρός: Επιδείνωση θα παρουσιάσει ο καιρός την Τρίτη (23/11)

Καιρός: Επιδείνωση θα παρουσιάσει ο καιρός από αύριο Τρίτη (23/11), με τα φαινόμενα να είναι έντονα τις επόμενες ημέρες, σύμφωνα με την ΕΜΥ.

Η συννεφιά με βροχές και καταιγίδες κατά τόπους θα είναι το κύριο χαρακτηριστικό του καιρού σε όλη τη χώρα τις επόμενες ώρες, σύμφωνα με όσα ανέφερε ο μετεωρολόγος της ΕΡΤ, Σάκης Αρναούτογλου.

Πιο συγκεκριμένα την Τρίτη, 23.11.2021, ο καιρός θα έχει αρκετή συννεφιά και τοπικές βροχές. Περισσότερο θα επηρεαστεί η δυτική Ελλάδα, όπου το πρωί χρειάζεται προσοχή καθώς θα εκδηλωθούν μπόρες και καταιγίδες και η περιοχή επλήγη και αυτές τις μέρες από έντονες βροχοπτώσεις.

Από το μεσημέρι και μετά η κακοκαιρία μετατοπίζεται ανατολικά σε κεντρική και ανατολική Πελοπόννησο, ανατολική Στερεά και Εύβοια με βροχές και κατά τόπου ισχυρές καταιγίδες.

Στην Αττική την Τρίτη θα σημειωθούν βροχές ή και τοπικές καταιγίδες που δεν αποκλείεται να είναι έντονες και θα διατηρηθούν μέχρι το βράδυ.

Την Τετάρτη αναμένονται λίγες κατά τόπου βροχές και την Πέμπτη ο καιρός θα είναι γενικά καλός.

Την Παρασκευή αναμένεται νέα σοβαρή επιδείνωση του καιρού, πρόσκαιρη και με βροχές ενώ μετά το μεσημέρι ο καιρός θα ανοίξει. Ιδιαίτερα μεγάλη προσοχή χρειάζεται στη Δυτική Ελλάδα, όπου μετά την Παρασκευή θα έχουμε παρέλαση βαρομετρικών χαμηλών και θα δέχεται τις περισσότερες και πιο έντονες βροχοπτώσεις.

 eleftherostypos.gr 

Top
Enable Notifications OK No thanks