-
Αρχική > Απόψεις > Κρούουν τον κώδωνα του κινδύνου οι Καστοριανές τράπεζες: Προσέξτε τους επιτήδειους (Δώρα Κωτσοπουλου)

Κρούουν τον κώδωνα του κινδύνου οι Καστοριανές τράπεζες: Προσέξτε τους επιτήδειους (Δώρα Κωτσοπουλου)

Οι επιτήδειοι συχνά, χρησιμοποιώντας διάφορα τεχνάσματα και πολλές φορές εκμεταλλευόμενοι την άγνοια των πολιτών σχετικά με τις ηλεκτρονικές συναλλαγές, καταφέρνουν να εξαπατήσουν ανυποψίαστους πολίτες, αποσπώντας τους τεράστια χρηματικά ποσά!

Τέτοια δυσάρεστα θέματα συνέβησαν πρόσφατα και σε συμπολίτες μας. Έχασαν τις καταθέσεις μιας ζωής οι οποίες πέταξαν σε κάποιους μακρινούς προορισμούς. Πως έγινε αυτό; Απλά το link στο οποίο τους παρέπεμψαν έντεχνα οι χάκερς δεν ήταν το κανονικό της τράπεζας.

Ηταν ένα πανομοιότυπο που είχαν στήσει οι ίδιοι, με όλες τις λεπτομέρειες και μόνο από κάποια πολύ- πολύ ψιλά γράμματα θα μπορούσε ένας υποψιασμένος να καταλάβει την ψευτιά και απάτη.

Οι περισσότεροι όμως δεν διαθέτουν τέτοιες ικανότητες. Αλλά και να έχουν, εκεί απάνω στην ζάλη τους και στον επίτηδες καλλιεργημένο πανικό τους, πού να βρουν το μυαλό να προχωρήσουν σε έναν εξονυχιστικό έλεγχο…

Οι Καστοριανές τράπεζες εφιστούν μεγάλη προσοχή γιατί καραδοκούν πολλοί επιτήδειοι …..

 

 

Top
Enable Notifications OK No thanks