-
Αρχική > Απόψεις > Έκτακτο Νοσοκομείο Καστοριάς ΤΏΡΑ : Ζούμε τις τραγικές καταστάσεις γέμισε ασθενείς με κορονοιό( Δώρα Κωτσοπούλου)

Έκτακτο Νοσοκομείο Καστοριάς ΤΏΡΑ : Ζούμε τις τραγικές καταστάσεις γέμισε ασθενείς με κορονοιό( Δώρα Κωτσοπούλου)

Πριν ακόμα καταφέρουμε να αφήσουμε πίσω μας τις άσχημες εικόνες και τις δυσάρεστες εμπειρίες και αναμνήσεις του πρώτου κύματος του κορονοϊού, η Καστοριά ζει το ίδιο δράμα για ακόμη μια  φορά μέσα σε λίγους μήνες.

Μάλιστα  σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες ξεπέρασε και τις τραγικές καταστάσεις που ζήσαμε τον Μάρτιο του 2020 ΜΕ τους υγειονομικούς να δίνουν ξανά την μάχη με  τον ορατό πλέον εχθρό και τους δεκάδες ασθενείς που νοσηλεύονται

Η  κατάσταση στο νοσοκομείο Καστοριάς είναι τραγική  καθώς γέμισε ξανά από  ασθενείς με κορονοιό που σύμφωνα με πληροφορίες ξεπέρασαν τους 23  και έχουν γεμίσει όλες τις κλίνες που διαθέτη για ασθενείς με κορονοιό επίσης  ασφυκτιούν  με ασθενείς  Covid  και πολλές ακόμη ΜΕΘ  και από νοσοκομεία της περιφέρειας μας.

Ήδη το τελευταίο διάστημα παρουσιάστηκαν τα πρώτα προβλήματα , λόγω της πληρότητας της ΜΕΘ covid,  .Είναι χαρακτηριστικό και αυτό δυστυχώς συμβαίνει σε όλη τη χώρα, με το που αδειάζει κρεβάτι ΜΕΘ γεμίζει αμέσως από άλλο ασθενή.

Η αύξηση των κρουσμάτων κορονοϊού, οι ανεμβολίαστοι που και εδώ στην περιοχή μας υπάρχει ένας  μεγάλος αριθμός συμπολιτών μας που δεν έχει εμβολιαστεί , οι μεταλλάξεις και η τεράστια πίεση που ασκείται στις ΜΕΘ των νοσοκομείων ανησυχούν ιδιαίτερα τους ειδικούς για την πορεία της πανδημίας στη χώρα μας.

 Ας μην ξεχνάμε είμαστε στην μέση ενός δύσκολου αγώνα Αυτή η κρίση θέλοντας και μη μας αναγκάζει να σκεφτούμε λίγο πιο φιλοσοφικά.

 Να αντιληφθούμε το οξύμωρο του πράγματος Επαγρύπνηση, προσοχή και αισιοδοξία χρειαζόμαστε όλοι

 Επιπλέον   Χρειάζονται μέτρα ασφαλείας για να μην ζήσουμε παλιές εποχές του φονικού ιού.

 

 

Top
Enable Notifications    OK No thanks