-
Αρχική > Συνταγές > Κότσι χοιρινό στη γάστρα με πορτοκάλι μέλι και μουστάρδα

Κότσι χοιρινό στη γάστρα με πορτοκάλι μέλι και μουστάρδα

Συνταγή για υπέροχο κότσι χοιρινό στη γάστρα με πορτοκάλι μελί μουστάρδα σκόρδο και δεντρολίβανο. Σκέτο λουκούμι! Ένα υπέροχο φαγάκι για όλη την οικογένεια.

Υλικά

Χοιρινό κότσι στην γάστρα λοιπόν για το Κυριακάτικο τραπέζι κι εμείς γλείφουμε τα δάχτυλά μας. Είναι πραγματικά ένα αξεπέραστο φαγητό που θα το λατρέψει όλη η οικογένεια.

Μπορούμε να το συνοδεύσουμε με πατάτες τηγανιτές, ρύζι ή πουρέ πατάτας. Αξίζει να το δοκιμάσετε και να μοιραστείτε μαζί μας τις εντυπώσεις σας. Είμαστε σίγουροι ότι θα ξετρελαθούν μικροί και μεγάλοι. Φυσικά μπορείτε να το επιλέξετε και σε κάποιο οικογενειακό τραπέζι, ή σε κάποιο επίσημο δείπνο με συναδέλφους. Δείτε την συνταγή παρακάτω:

Εκτέλεση

Στην αρχή μπήγουμε το σκόρδο μέσα στο κρέας. Έπειτα, βάζουμε από πάνω τη μουστάρδα, το μέλι, τα πορτοκάλια σε φέτες, τον χυμό πορτοκαλιού. το αλάτι το πιπέρι, το δενδρολίβανο και το ελαιόλαδο. Σκεπάζουμε την γάστρα και βάζουμε το κρέας μας να ψηθεί στους 200 βαθμούς Κελσίου, στις αντιστάσεις για δυόμιση ώρες.

Ανά διαστήματα ανοίγουμε το καπάκι της γάστρας και αλείφουμε με τα ζουμιά του κρέας μας. Στο τέλος αφήνουμε με ανοιχτό καπάκι το κρέας για να πάρει χρώμα. Καλή επιτυχία και καλή όρεξη!

Συνταγή για υπέροχο κότσι χοιρινό στη γάστρα

 

-cool.gr/sintages/k

Top
Enable Notifications OK No thanks