-
Αρχική > Ελλάδα > Λάρισα: “Μάθε παππού μου facebook”

Λάρισα: “Μάθε παππού μου facebook”

Το “Πανεπιστήμιο των Πολιτών” του Δήμου Λαρισαίων σε συνεργασία με τα ΚΑΠΗ του Δήμου ξεκινά νέο κύκλο του προγράμματος εκμάθησης Η/Υ για άτομα της τρίτης ηλικίας με τίτλο “Μάθε παππού μου facebook” , στοχεύοντας στην στήριξη των ατόμων της τρίτης ηλικίας σε μια περίοδο δύσκολη.
Η Λάρισα κάνοντας πράξη την “Πόλη που Μαθαίνει”, δημιουργεί δίκτυα και συνεργασίες και διαμορφώνει προγράμματα για την πόλη και τους δημότες της, που στοχεύουν στην κάλυψη των αναγκών και των ενδιαφερόντων τους. Το τελευταίο διάστημα εξαιτίας της νόσου Covid-19, αυξήθηκε η ανάγκη απόκτησης ψηφιακών δεξιοτήτων, ιδιαίτερα από τα άτομα της τρίτης ηλικίας. Συμβάλλοντας στη στήριξή τους, ο Δήμος Λαρισαίων συνεχίζει τη λειτουργία του επιτυχημένου προγράμματος εκμάθησης Η/Υ, που συμμετείχαν περισσότεροι από 700 συμπολίτες μας, με μαθήματα που θα γίνονται καθ΄όλη τη διάρκεια της χρονιάς και θα πραγματοποιούνται στις νέες ανακαινισμένες εγκαταστάσεις του Πανεπιστημίου των Πολιτών-Κέντρο Διά Βίου Μάθησης του Δήμου Λαρισαίων.
Το πρόγραμμα περιλαμβάνει εκμάθηση βασικών λειτουργών Η/Υ, διαχείριση φακέλων και αρχείων, επεξεργασία κειμένου, περιήγηση στο Internet κ.α. Την ευθύνη για την υλοποίηση του προγράμματος, όπου θα τηρηθούν όλα τα πρωτόκολλα του ΕΟΔΥ, έχει το Τμήμα Δια βίου Μάθησης της Διεύθυνσης Παιδικών Σταθμών και Εκπαιδευτικών Δράσεων του Δήμου Λαρισαίων σε συνεργασία με τα στελέχη των ΚΑΠΗ .
Για την παρακολούθηση των διά ζώσης μαθημάτων απαιτείται η προσκόμιση πιστοποιητικού εμβολιασμού COVID-19 ή βεβαίωσης νόσησης σε ισχύ ή βεβαίωσης αρνητικού εργαστηριακού διαγνωστικού ελέγχου νόσησης (rapid test ή PCR) έως και 48 ωρών πριν από κάθε συνάντηση.
Οι αιτήσεις υποβάλλονται ηλεκτρονικά στον παρακάτω σύνδεσμο:
https://docs.google.com/forms/d/1pSCjAyU7Wg52HVmEtt66n1X1JP7bG6aNR071nTZ4K8I/edit
Όσοι δεν έχουν την δυνατότητα ηλεκτρονικής υποβολής ή/και για περισσότερες πληροφορίες μπορούν να απευθύνονται στο Γ΄ ΚΑΠΗ τηλ. 2410233430 ή στο Τμήμα Δια Βίου Μάθησης και ώρες 08:00 – 14:00: Τηλ.: 2410680249, 2410680250
Ταχ. Διεύθυνση: Ρούσβελτ & Οικονόμου Εξ Οικονόμων 8Α, 3ος όροφος Email: learning-city@larissa.gov.gr

 

https://www.ertnews.gr/perifereiak

 

 

 

Top
Enable Notifications OK No thanks