-
Αρχική > Δ. Μακεδονία > Ξεκίνησε η Συνεργασία μεταξύ του Επιμελητηρίου Καστοριάς και του Τμήματος Οικονομικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας.

Ξεκίνησε η Συνεργασία μεταξύ του Επιμελητηρίου Καστοριάς και του Τμήματος Οικονομικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας.

Σύσκεψη εργασίας πραγματοποιήθηκε σήμερα 17 Ιανουαρίου μεταξύ του Επιμελητηρίου Καστοριάς και του Τμήματος Οικονομικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας.
Στην σύσκεψη παραβρέθηκαν ο Πρόεδρος του Τμήματος κ. Θεόδωρος Μονοβασίλης , ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου κ. Καραταγλίδης Μπάμπης, η αναπληρωτής πρόεδρος κα. Ασπασία Βλάχβεη, ο καθηγητής του τμήματος και διευθυντής του Εργαστηρίου Εφαρμοσμένων Οικονομικών κ. Τσούνης Νικόλαος και η Προϊστάμενη του Επιμελητηρίου κα. Τογκαρίδου Κωνσταντίνα.
Στην σύσκεψη, πρώτη μετά την υπογραφή του μνημονίου συνεργασίας, εξειδικευτήκαν οι τομείς δράσεων που θα αναπτύξουν από κοινού τα δύο μέρη και αφορούν, ευρωπαϊκά προγράμματα, εκπαιδευτικά προγράμματα για νεοφυής επιχειρηματίες αλλά και μελέτες για την ανάπτυξη της τοπικής επιχειρηματικότητας
Top
Enable Notifications OK No thanks