-
Αρχική > Πολιτισμός > Πετυχημένη η μουσική  άνοιξη του 1ου φεστιβάλ του μουσικού σχολείου Καστοριάς  (φωτογραφίες )

Πετυχημένη η μουσική  άνοιξη του 1ου φεστιβάλ του μουσικού σχολείου Καστοριάς  (φωτογραφίες )

Στο κατάμεστο από θεατές Πολιτιστικό Κέντρο του Δήμου Άργους Ορεστικού πραγματοποιήθηκε το απόγευμα του Σαββάτου 19 Μαρτίου 2022 με απόλυτη επιτυχία το 1ο Μουσικό Φεστιβάλ, με τίτλο η «Μουσική Άνοιξη» από το Μουσικό Σχολείο Καστοριάς.

Η «Μουσική Άνοιξη» είναι μία μουσική, καλλιτεχνική συνάντηση των Μουσικών Σχολείων της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας , που αναδεικνύει τη σημασία της μουσικής παιδείας, και προβάλλει τη δημιουργικότητα των Μουσικών Σχολείων.

Στο 1ο Μουσικό Φεστιβάλ συναντήθηκαν τα μουσικά σχολεία της Καστοριάς, της Πτολεμαΐδας και του Αμυνταίου και χάρισαν στους παρευρισκόμενους ερμηνείες του Μίκη Θεοδωράκη, του Μάνου Χατζιδάκη και άλλων γνωστών συνθετών και στιχουργών.

Το παρών στην εκδήλωση έδωσαν ο Μητροπολίτης Καστορίας κ. Καλλίνικος, ο Βουλευτής της ΝΔ Καστοριάς κ. Ζήσης Τζηκαλάγιας, η Αντιπεριφερείαρχης Καστοριάς κα. Δέσποινα Κοζατσάνη, ο κ. Παύλος Αντωνιαδης αντιδήμαρχος Παιδείας του δήμου Άργους Ορεστικού και αναπληρωτής του δημάρχου Παναγιώτη Κεπαπτσόγλου,  η αντιδήμαρχος πολιτισμού κα. Όλγα Θεοχάρη, η Γραμματέας Κοινωνικής Αλληλεγγύης και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων της ΝΔ κα. Μαρία Νάτσιου καθώς και πλήθος κόσμου.

 

 

 

 

 

 

 

 

ρεπορταζ

Αρχική

 

 

Top
Enable Notifications OK No thanks