-
Αρχική > Απόψεις > Καστοριά – Νέο βιβλίο: “Έρωτας στον Ιστό” της Θεοδώρας Κωτσοπούλου

Καστοριά – Νέο βιβλίο: “Έρωτας στον Ιστό” της Θεοδώρας Κωτσοπούλου

Κυκλοφορεί εδώ και λίγες ημέρες σε βιβλιοπωλεία της Καστοριάς το νέο βιβλίο με τίτλο “Έρωτας στον Ιστό”. Ένα ενδιαφέρον και επίκαιρο μυθιστόρημα, βγαλμένο από αληθινές ιστορίες που λαμβάνουν χώρα από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.
Το έναυσμα για να γράψει η συγγραφέας το βιβλίο ήταν η έρευνα που έκανε με ανθρώπους που ζήσανε κοινωνικές ιστορίες μέσα από το ιντερνέτ.
Πρόκειται για αναζητήσεις και καταγραφές. Βιωματικές και φανταστικές. Ένα αμάλγαμα εμπειριών και επινοήσεων. Στοχασμών και συναισθημάτων.
Μέρος όλων αυτών αποτυπώθηκε στο συγκεκριμένο πόνημα. Η ψυχή μας… Δε φυλακίζεται η ψυχή… Μόνο ταξιδεύει… στο άτομο που αγγίζει την καρδιά μας. Γιατί, κακά τα ψέματα, η καρδιά έχει πάντα τους δικούς της αδιαπραγμάτευτους νόμους. Η ίδια είναι αυτόνομη και ορίζει τι θα κάνει. Η ψυχή μας.


“Αφορμή για αυτή την πρώτη συγγραφική απόπειρα μίας ενιαίας ιστορίας αποτέλεσε η παρακολούθηση του σεμιναρίου, οι νέες τάσεις και εξελίξεις στον τομέα της Δημοσιογραφίας και των ΜΜΕ που διοργάνωσε το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης . Η ιδέα μπήκε στο μυαλό και από εκεί πέρασε στο χέρι, στο μολύβι, στο πληκτρολόγιο. Παράλληλα πέρασαν μήνες και χρόνια που κατέληξαν εδώ, σε αυτό το βιβλίο.
Μία ιστορία αγάπης που γράφτηκε με πολύ αγάπη. Με κόπο και μεράκι. Άλλωστε όπως ήδη ανέφερα, δεν θυμάμαι ακριβώς πότε διαπίστωσα πόσο πολύ μου αρέσει να γράφω. Το μόνο σίγουρο είναι το αγαπώ, ό,τι κάνεις με αγάπη, τότε το απολαμβάνεις κιόλας.
Ελπίζω να απολαύσετε και εσείς την ανάγνωση της ιστορίας που ξεδιπλώνεται μέσα από τις σελίδες ΕΡΩΤΑΣ ΣΤΟ ΙΣΤΟ”


Θεοδώρα Κωτσοπούλου

 

 

 

 

Top
Enable Notifications    OK No thanks