-
Αρχική > Συνεντεύξεις > Zήσης Τζηκαλάγιας : Τα συμπεράσματα για την γούνα είναι θετικά ανεξάρτητα που έγινε η συνάντηση – βίντεο  

Zήσης Τζηκαλάγιας : Τα συμπεράσματα για την γούνα είναι θετικά ανεξάρτητα που έγινε η συνάντηση – βίντεο  

 Συνέντευξη παραχώρησε στο kastoria 365 o Βουλευτής της Ν΄Δ Καστοριάς  Zήσης Τζηκαλάγιας για θέματα που αφοράν την ΠΕ Καστοριάς όπως η πρόσφατη επίσκεψη του  Πρωθυπουργού στην Δυτική Μακεδονία και αν υπήρχαν θετικές εξελίξεις για την  περιοχή μας;

Για τους  νεοδημοκράτες που  απογοητευτήκαν διότι  ο πρωθυπουργός για την συνάντηση με τους γουνοποιούς  για το  ζήτημα της γούνας  αποφάσισε να μην έρθει στην  Καστοριά  αλλά να γίνει στην Σιάτιστα.

Παράλληλα  ρωτήσαμε τον κ Τζηκαλάγια για αν ο κ. Μητσοτάκης  σκοπεύει  να  στηρίξει τις γουνοποιητικες επιχειρήσεις που βιώνουν  δύσκολες καταστάσεις λόγω του Ρωσο -Ουκρανικού πολέμου.

Για ένα θέμα που καίει  είναι και το  πρόβλημα  ενεργειακής κρίσης  καθώς βιώνουμε δυσκολίες καταστάσεις  με  την ακρίβεια στα ύψη ειδικά  εδώ στην Κάστορά που εχει μεγάλα ποσοστά ανεργίας τι προτίθεται να κάνει  η κυβέρνηση  για να σταματήσει την ακρίβεια.

Τέλος ο κ Τζηκαλάγιας μας απάντησε και στην ερώτηση μας αν τον Οκτώβριο  εκτιμά οτι ο Πρωθυπουργός θα προκηρύξει  εκλογές.

Οι απαντήσεις στο βίντεο που ακολουθεί .

Top
Enable Notifications OK No thanks