-
Αρχική > Τοπικά νέα > Πολλαπλά τα οφέλη του νέου μηχανήματος -Μαστογράφου στο ΓΝ Καστοριάς Του Λεωνίδα Εκιντζόγλου 

Πολλαπλά τα οφέλη του νέου μηχανήματος -Μαστογράφου στο ΓΝ Καστοριάς Του Λεωνίδα Εκιντζόγλου 

Δεκαετίες τώρα, οι καστοριανές, κάθε που ήθελαν να πραγματοποιήσουν ένα προληπτικό ή διαγνωστικό έλεγχο για καρκίνο του μαστού, βρισκότανε αναγκασμένες να καταφεύγουν στα ιδιωτικά ή στα κρατικά κέντρα της Κοζάνης ή Θεσσαλονίκης.

Είναι η πρώτη φορά που η περιοχή μας κατάφερε να αποκτήσει ένα τελευταίας τεχνολογίας ρομποτικό/διαγνωστικό μηχάνημα αυτού του τύπου, βάζοντας τέλος στην ταλαιπωρία, στο τρέξιμο και τα έξοδα αυτών των γυναικών.

Οι προδιαγραφές μάλιστα του μηχανήματος αυτού, με το οποίο λίαν προσφάτως εξοπλίστηκε το Γενικό Νοσοκομείο Καστοριάς, είναι τέτοιες, ώστε δεν αποκλείεται διόλου να παρατηρήσουμε και μια ριζική μεταστροφή του όλου κλίματος και να αρχίσουμε να βλέπουμε δυτικομακεδόνισσες από Κοζάνη, Σιάτιστα Γρεβενά, Φλώρινα και Πτολεμαΐδα να ταξιδεύουν ως την Καστοριά, προκειμένου να πραγματοποιήσουν εδώ πλέον φερέγγυες και ολοκληρωμένες εξετάσεις. .

. Η προμήθεια αυτού του μηχανήματος ήταν άλλη μια χρονίζουσα ευχή που έγινε και αυτή πράξη. Και σίγουρα δεν έγινε καθόλου τυχαία. Απέδειξε για ακόμη μια φορά το τι ακριβώς είναι σε θέση να επιτύχει ένα μεθοδικό, επίμονο και καλοσχεδιασμένο management.

Top
Enable Notifications OK No thanks