-
Αρχική > Διεθνή > Το δημοφιλέστερο χαμόγελο στον κόσμο: Σε ηλικία 5 ετών έγινε παγκοσμίως διάσημη και έφυγε απ’τη ζωή στα 16 της

Το δημοφιλέστερο χαμόγελο στον κόσμο: Σε ηλικία 5 ετών έγινε παγκοσμίως διάσημη και έφυγε απ’τη ζωή στα 16 της

 

Το κοριτσάκι που έγινε δημοφιλές GIF στο διαδίκτυο από την εμφάνισή της στο ριάλιτι «Toddlers & Tiaras», πέθανε αιφνίδια σε ηλικία μόλις 16 ετών.

Όπως αναφέρει το BNO News, σύμφωνα με ανάρτηση της μητέρας της, Marcy Posey Gatterman, στο facebook, πέθανε απροσδόκητα και σε μικρή ηλικία η Kailia Posey, τη Δευτέρα.

Όπως χαρακτηριστικά υπογραμμίζει η μητέρα του κοριτσιού «Δεν έχω λόγια ή σκέψεις. Ένα όμορφο κοριτσάκι έφυγε. Σας παρακαλούμε να σεβαστείτε την ιδιωτικότητά μας καθώς θρηνούμε την απώλεια της Kailia. Το μωρό μου για πάντα».

 

Πληροφορίες κάνουν λόγο ότι η Kailia ενεπλάκη σε τροχαίο δυστύχημα στο Λας Βέγκας, όπου ζει η οικογένειά της, αν και η πληροφορία δεν έχει ακόμη επιβεβαιωθεί.

Το κοριτσάκι έγινε γνωστό σε ηλικία 5 ετών σε μία αμφιλεγόμενη τηλεοπτική εκπομπή

Υπενθυμίζεται πως το κοριτσάκι είχε εμφανιστεί στην εκπομπή του TLC «Toddlers & Tiaras» το 2012, σε ηλικία μόλις 5 ετών και μια σκηνή από ένα από τα επεισόδια – στην οποία χαμογελάει – έγινε ένα από τα πιο δημοφιλή GIF στο διαδίκτυο.

Όσον αφορά το «Toddlers & Tiaras», υπήρξε μια αμφιλεγόμενη τηλεοπτική εκπομπή, που παρακολουθούσε τον κόσμο των παιδικών καλλιστείων.

Πιο πρόσφατα, η Kailia έλαβε μέρος στα καλλιστεία «Miss Teen USA» στην πολιτεία της Ουάσινγκτον και τερμάτισε ως δεύτερη επιλαχούσα.

 

 

 

 

 

 

Top
Enable Notifications OK No thanks