-
Αρχική > Τοπικά νέα > Τα παιδιά που δίνουν πανελλήνιες εξετάσεις ευλόγησε σήμερα στον Ι. Ν. Αγίου Νικάνορα ο Μητροπολίτης Καστοριάς κ Καλλίνικος (φωτογραφίες βίντεο )

Τα παιδιά που δίνουν πανελλήνιες εξετάσεις ευλόγησε σήμερα στον Ι. Ν. Αγίου Νικάνορα ο Μητροπολίτης Καστοριάς κ Καλλίνικος (φωτογραφίες βίντεο )

 

«Έφτασε για άλλη μια χρονιά η περίοδος των πανελλαδικών εξετάσεων.
Κάθε χρόνο, ιδίως όμως φέτος, μέσα από την ταλαιπωρία που περάσαμε και περνούμε όλοι λόγω της πανδημίας, ετοιμάζονται τα παιδιά μας να δώσουν τις εξετάσεις τους με σκοπό την είσοδό τους σε κάποιο πανεπιστήμιο.

Ευχές στα παιδιά που δίνουν  φέτος πανελλήνιες εξετάσεις έδωσε σήμερα απο τον ιερό ναό Αγιου Νικάνορα  στην διάρκεια της λειτουργίας ο Μητροπολίτης  Καστοριάς κ Καλλίνικος  και οι πατέρες της εκκλησίας.

Ο  κ Καλλίνικος είπες στους μαθητές μέσα από το λόγο του να διαχειριστούν τις εξετάσεις με ψυχραιμία καθώς και το αποτέλεσμα ψάχνοντας να ανακαλύψουν τα διαμάντια που κρύβουν στις ψυχές τους γιατί αυτά θα είναι τα πραγματικά τους όπλα για το μέλλον.
Αξίζει να αναφερθεί ότι μετά το τέλος της θείας λειτουργίας ο Π ατέρας Ελευθέριος προσέφερε στα παιδιά που θα δώσουν πανελλήνιες απο έναν στυλό.
      

 

 

Top
Enable Notifications OK No thanks