-
Αρχική > Πολιτισμός > Μαρία Αντωνίου : Η Θεσσαλονίκη μετατρέπεται σε κινηματογραφικό προορισμό στην παγκόσμια οπτικοακουστική αγορά (φωτογραφίες )

Μαρία Αντωνίου : Η Θεσσαλονίκη μετατρέπεται σε κινηματογραφικό προορισμό στην παγκόσμια οπτικοακουστική αγορά (φωτογραφίες )

Ολοκληρώθηκαν τα γυρίσματα της ταινίας “The Bricklayer

 

Με τους παραγωγούς της χολιγουντιανής εταιρείας Millennium Media Rob Van Norden και Avi Lerner καθώς και τον ιδιοκτήτη της εταιρίας Nu Boyana Studio Film Hellenic Γιάννη Καλαφάτη συναντήθηκε η Επικεφαλής του Γραφείου Μακεδονίας του Πρωθυπουργού Μαρία Αντωνίου.

Μετά τις χολιγουντιανές παραγωγές “The Enforcer” (“Barracuda”) και “The Expendables 4” ολοκληρώθηκαν τα γυρίσματα της τρίτης ταινίας “The Bricklayer” . Μέσα στο 2022 αναμένονται και νέες χολιγουντιανές κινηματογραφικές παραγωγές, στις οποίες θα πρωταγωνιστήσουν μεγάλα ονόματα της έβδομης τέχνης.

Η κ. Αντωνίου εξέφρασε την ικανοποίησή της για την άριστη συνεργασία που έχει αναπτυχθεί με την χολιγουντιανή εταιρεία υπογραμμίζοντας την ευκαιρία που δίνεται στη Θεσσαλονίκη και την Κεντρική Μακεδονία να παίξει πρωταγωνιστικό ρόλο σε μεγάλες χολιγουντιανές παραγωγές.

Όπως δήλωσε:

«Η Βόρεια Ελλάδα διαφημίζεται σε όλο τον κόσμο και η περιοχή προβάλλεται ως τουριστικός προορισμός. Είναι μία ψήφος εμπιστοσύνης στην χώρα μας και στις δυνατότητές της να υποστηρίξει μεγάλες παραγωγές διεθνούς εμβέλειας. Ευχαριστούμε όλους όσοι συνέβαλαν στην προσπάθεια αυτή, που αποτελεί μία σπουδαία επένδυση στον τόπο μας και στο ανθρώπινο δυναμικό. Οι υπεύθυνοι της παραγωγής δήλωσαν εντυπωσιασμένοι από τις ομορφιές της Βόρειας Ελλάδας. Τους προσκάλεσα μάλιστα και στην γενέτειρά μου την Καστοριά για να δουν από κοντά τον πλούτο και το φυσικό κάλλος που διαθέτει η περιοχή μας καθώς αποτελεί ελκυστικό προορισμό για κινηματογραφικά γυρίσματα»

 

Top
Enable Notifications OK No thanks