-
Αρχική > Συνεντεύξεις > Χρήστος Μαρινέλης Ανθυπασπιστής (ΠΖ) Ολοι αναγνωρίζουν την προσφορά των Ενόπλων Δυνάμεων. κι όλων των στελεχών στην Πατρίδα μας. βίντεο )»

Χρήστος Μαρινέλης Ανθυπασπιστής (ΠΖ) Ολοι αναγνωρίζουν την προσφορά των Ενόπλων Δυνάμεων. κι όλων των στελεχών στην Πατρίδα μας. βίντεο )»

Για το κοινωνικό  πρόσωπο  και  τις πολύτιμες δράσεις που υλοποιεί η ένωση στρατιωτικών στην περιοχή μας  όπως η  «Ίδρυση συλλόγου  εθελοντών αιμοδοτών με την επωνυμία της Ένωσης και αρ. μητρώου στο Εθνικό Μητρώο Αιμοδοτών:13961πραγματοποιώντας συνεχώς εθελοντικές αιμοδοσίες και μάλιστα  με εντυπωσιακά αποτελέσματα , αλλά και για την δανειστική βιβλιοθήκη τους που την  έχουν εμπλουτίσει με πολλά βιβλία , καθώς επίσης και για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν τα στελέχη σήμερα  που είναι πολλά, πολυσύνθετα  και δυστυχώς αρκετά εξ αυτών χρονίζοντα,  αναφέρθηκε ο Πρόεδρος της Ένωσης Στρατιωτικών Περιφερειακής Ενότητας Καστοριάς, Αντιπρόεδρος της Πανελλαδικής Ομοσπονδίας Ενώσεων Στρατιωτικών (εκτελών τα καθήκοντα Προέδρου αυτή τη στιγμή)Χρήστος Μαρινέλης.

 

 

 

Top
Enable Notifications OK No thanks