-
Αρχική > Απόψεις > Τι κρύβεται πίσω απο τα λεγόμενα του Ζήση Τζηκαλάγια για το διεθνές Ράλλυ 4×4 και για τους πολιτικά μικρόψυχους (βίντεο )

Τι κρύβεται πίσω απο τα λεγόμενα του Ζήση Τζηκαλάγια για το διεθνές Ράλλυ 4×4 και για τους πολιτικά μικρόψυχους (βίντεο )

Με ενα  πρωινό  κείμενο του βουλευτή  της Ν. Δ . Ζήση Τζηκαλάγια στην προσωπική  του σελίδα στο διαδίκτυο ανοίγει  τον ασκό  του Αιόλου και  παράλληλα δημιουργεί  σκέψεις  για το πως έγιναν τα πραγματικά  γεγονότα  αναφορικά με την ολοκλήρωση του ο Διεθνές Ράλλυ 4×4 στην Καστοριά  το οποίο βρίσκεται σε εξέλιξη.

ο κ Τζηκαλαγιας αφήνει αιχμές για το  πως φτάσαμε  στην επιτυχία της διοργάνωσης  και το πως πραγματοποιήθηκε  η υλοποίηση  του μεγάλου αυτού  εγχειρήματος  που  σημειωτέον   θα προσδώσει οικονομική ανάταση και τουριστική προβολή της ακριτικής μας περιοχή και μάλιστα  σε παγκόσμιο επίπεδο  καθώς φιλοξενούνται στο Αργος Ορεστικο 72 αποστολές απο διάφορα κράτη.

Ο  Βουλευτής της Ν Δ αναφέρεται  μεταξύ άλλων για παραπληροφόρηση των γεγονότων

Το συγκεκριμένο κείμενο  του κ Ζήση Τζηγκαλάγια :

.Δείτε και ξαναδείτε σε 4’κ 28” συνοπτικά τον χαιρετισμό μου στα εγκαίνια,που αποτελεί την αληθινή και ειλικρινή αποτύπωση του <πως φθάσαμε στην επιτυχία>.Γιατί κάποιοι πολιτικά μικρόψυχοι,ανεπιτυχώς βέβαια, αρέσκονται να αποκρύβουν τα αληθινά γεγονότα και ως εκ τούτου να παραπληροφορούν.

Τι θέλει να μας πει ο ποιητής με τα παραπάνω .

Εν κατακλείδι   σύμφωνα με αποκλειστικές  πληροφορίες  τον Μάρτιο  η διοργάνωση κινδύνευε να τιναχτεί στον αέρα.

Ο ΠΑΡΑΤΗΡΗΣ

 

Top
Enable Notifications OK No thanks