-
Αρχική > Τοπικά νέα > Αναφορά της Ολυμπίας Τελιγιορίδου για τη συμπερίληψη της ΓΕΟΚ στο Πρόγραμμα Επιχορήγησης των πληττόμενων επιχειρήσεων από τον Covid-19

Αναφορά της Ολυμπίας Τελιγιορίδου για τη συμπερίληψη της ΓΕΟΚ στο Πρόγραμμα Επιχορήγησης των πληττόμενων επιχειρήσεων από τον Covid-19

Αναφορά κατέθεσε η Ολυμπία Τελιγιορίδου την επιστολή του Προέδρου της ΓΕΟΚ σχετικά με το αίτημα της εταιρείας για διόρθωση και συμπερίληψη του ΚΑΔ 01.63.10.17 ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΑΠΟΘΗΚΕΥΣΗΣ ΑΓΡΟΤΙΚΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ στο Πρόγραμμα ενίσχυσης με τη μορφή επιχορήγησης σε επιχειρήσεις που επλήγησαν οικονομικά λόγω της εμφάνισης και διάδοσης της νόσου του Κορωνοϊού Covid-19 και υπέστησαν μεγάλες οικονομικές απώλειες που επιτάθηκαν από τους παγετούς του 2021.

 

Η κυβέρνηση οφείλει να προχωρήσει άμεσα στην άρση του αποκλεισμού της  ΓΕΟΚ ΑΕ  από τους δικαιούχους του Προγράμματος Επιχορήγησης. 

Προς το Προεδρείο της Βουλής των Ελλήνων 

ΑΝΑΦΟΡΑ 

Προς τον κ. Υπουργό

Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων 

Θέμα: «Αίτημα διόρθωσης και συμπερίληψης του ΚΑΔ 01.63.10.17 ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΑΠΟΘΗΚΕΥΣΗΣ ΑΓΡΟΤΙΚΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ στο Πρόγραμμα Επιχορήγησης των πληττόμενων επιχειρήσεων από τον Covid-19» 

H Βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Καστοριάς, Ολυμπία Τελιγιορίδου, καταθέτει προς τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων, αναφορά την επιστολή του Προέδρου της ΓΕΟΚ σχετικά με το αίτημά τους για διόρθωση και συμπερίληψη του ΚΑΔ 01.63.10.17 ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΑΠΟΘΗΚΕΥΣΗΣ ΑΓΡΟΤΙΚΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ στο Πρόγραμμα ενίσχυσης με τη μορφή επιχορήγησης σε επιχειρήσεις που επλήγησαν οικονομικά λόγω της εμφάνισης και διάδοσης της νόσου του Κορωνοϊού Covid-19 και υπέστησαν μεγάλες οικονομικές απώλειες που επιτάθηκαν από τους παγετούς του 2021 στις Π.Ε. Ημαθίας, Πέλλας, Κοζάνης, Καστοριάς, Φλώρινας και Λάρισας.  Στο εν λόγω χρονικό διάστημα, η ΓΕΟΚ Α.Ε. δέχτηκε τεράστιο οικονομικό πλήγμα. Η αδικία εξαίρεσής της από τους επιλέξιμους ΚΑΔ για την χορήγηση της ενίσχυσης, την ώρα που είναι επιλέξιμοι κύριοι προμηθευτές της, είναι κατάφορη και χρήζει άμεσης αποκατάστασης.   

Επισυνάπτεται έγγραφο με τα αναφερόμενα σχετικά. 

Παρακαλούμε για την απάντηση και τις σχετικές ενέργειες και να μας ενημερώσετε σχετικά.                                                                                                  

                 

Καστοριά, 14 Ιουνίου 2022

 

H καταθέτουσα Βουλευτής

Τελιγιορίδου Ολυμπία

 

 

 

 

 

 

 

Top
Enable Notifications OK No thanks