-
Αρχική > Διεθνή > Η οικογένεια έφτιαξε ένα ιδιαίτερο κρεβάτι για να πάει το ηλικιωμένο σκυλί στην παραλία για τελευταία φορά

Η οικογένεια έφτιαξε ένα ιδιαίτερο κρεβάτι για να πάει το ηλικιωμένο σκυλί στην παραλία για τελευταία φορά

Στην ηλικία των 16 ετών, το μικρό σκυλί Cocoa δεν ήταν πλέον σε θέση να τρέξει στην άμμο όπως συνήθιζε, έτσι η οικογένειά του δημιούργησε ένα ειδικό κρεβάτι για να την πάει στην παραλία για τελευταία φορά για να νιώσει το θαλασσινό αεράκι.

Το να ζεις κοντά στην παραλία έχει σίγουρα πολλά οφέλη. Η θαλασσινή αύρα είναι πολύ καλή για το σώμα, ακριβώς όπως ο ήχος των κυμάτων είναι ιδανικός για τη μείωση του στρες και τη συνηθισμένη ζωή σε μια ζωή που ακολουθεί μια ελαφρώς πιο αργή ροή.

Πολλοί από τους ανθρώπους που ζουν κοντά στην άμμο και το θαλασσινό αλάτι ισχυρίζονται ότι υπάρχουν λίγα πράγματα πιο ικανοποιητικά από το να πάτε τον σκύλο σας στην παραλία.

Αυτό έκανε η οικογένεια του Tom Antonino, του περήφανου ιδιοκτήτη ενός όμορφου golden retriever με το όνομα Cocoa. Ο 16χρονος σκύλος έζησε όλη του τη ζωή κοντά στη θάλασσα και πάντα του άρεσαν οι περιπέτειες όταν βρισκόταν στο οικογενειακό αυτοκίνητο για να τρέξει στην άμμο.

Για χρόνια, αυτό ήταν το πάθος τους, οπότε όταν η οικογένειά της έπρεπε να υποθέσει ότι η ηλικία του Cocoa δεν θα της επέτρεπε να πάει ξανά στην παραλία, αποφάσισαν ότι έπρεπε να κάνουν κάτι γι ‘αυτό. Ξεκινώντας να εργάζεται, ο Τομ και η οικογένειά του δημιούργησαν μια εναλλακτική έκδοση του κρεβατιού που ο ηλικιωμένος σκύλος συνήθως χρησιμοποιεί για να ξαπλώσει.

Από αυτό το άνετο και ασφαλές σημείο, ο Cocoa μπόρεσε να επιστρέψει στην παραλία και να είναι με την οικογένειά του.

Η Κάρι Κοπεγχάγη, μια γυναίκα που περπατούσε κατά μήκος της παραλίας στη Georgia, παρατήρησε τη σκηνή του Τομ να αφήνει τον Cocoa στην άκρη της άμμου. Ζητώντας την άδειά της, απεικόνισε την τρυφερή σκηνή, καθώς και ένα στιγμιότυπο του Cocoa κοιτάζοντας την παραλία όπου πέρασε τόσες πολλές αξέχαστες στιγμές:

«Έπρεπε να σταματήσω και να εκφράσω την αγάπη μου για την εξαιρετική τους φροντίδα … συμπόνια, καλοσύνη, αγάπη. Χρειαζόμαστε περισσότερους ανθρώπους σαν αυτούς στη ζωή μας », δήλωσε η Carrie Copenhagen στο Facebook.

 

Δυστυχώς, ο Cocoa πέθανε λίγους μήνες μετά τη λήψη της φωτογραφίας. Ακόμα κι έτσι, το σκυλάκι έζησε μια γεμάτη και ικανοποιητική ζωή. Πολλές από τις πιο αγαπημένες της αναμνήσεις ήταν στην παραλία, οπότε η πράξη του Τομ και της οικογένειάς του να φτιάξει ένα ειδικό κρεβάτι, ώστε να μπορούσε να δει ξανά εκείνο το μέρος που έπαιζε τόσο σημαντικό ρόλο στη ζωή του ήταν καθοριστικό για τη λήψη του κατάλληλου αποχαιρετισμού.

 

 

 

 

Top
Enable Notifications OK No thanks