-
Αρχική > kastoria365 > Μητροπολίτης Καστοριάς Καλλίνικος έκλεισε επτά μήνες ο ποιμενάρχης μας : Μέχρι να κλείσω το ένα έτος θέλω να γνωρίσω όλες τις τις ενορίες  τα χωριά τους ανθρώπους και την κάθε γωνιά της Καστοριάς  (βίντεο )

Μητροπολίτης Καστοριάς Καλλίνικος έκλεισε επτά μήνες ο ποιμενάρχης μας : Μέχρι να κλείσω το ένα έτος θέλω να γνωρίσω όλες τις τις ενορίες  τα χωριά τους ανθρώπους και την κάθε γωνιά της Καστοριάς  (βίντεο )

Ενθουσιασμένος με την έλευση του μετά απο   επτά μήνες  στην ακριτική μας περιοχή   δήλωσε στην συνέντευξη που παραχώρησε   ο Μητροπολίτης Καστοριάς  κ. Καλλίνικος ¨” Οι  εντυπώσεις μου είναι ότι …είμαι Καστοριανός! Μου αρέσει πολύ η Καστοριά ως τοπίο και ως πόλη, αλλά κυρίως μου αρέσουν οι άνθρωποι, όσους έχω συναντήσει, οι Ιερείς, οι συνεργάτες μου και οι συνεργάτες της Μητροπόλεως γενικότερα, οι γείτονές μου, οι εκκλησιαζόμενοι στις καθημερινές λειτουργίες, οι άρχοντες του τόπου, που συντονίζονται με τον λαό στην αγάπη και τον σεβασμό προς την Εκκλησία, οι Εκπαιδευτικοί και οι μαθητές και τα παιδιά που ήδη γνώρισα.

“Μέχρι να να  κλείσω το ένα έτος θέλω να γνωρίσω όλες τις τις ενορίες και τους ανθρώπους και την κάθε γωνιά της Καστοριάς   επισημαίνει

Στο βίντεο που ακολουθεί καταθέτει τις εντυπώσεις του .

 

 

Top
Enable Notifications OK No thanks