-
Αρχική > Πολιτισμός > Αναστασία Δεληγιάννη : Ο μυστικός μας κήπος έλαβε τέλος, παραμένει όμως ανθισμένος στις καρδιές μας μέχρι την επόμενη φορά που με την φαντασία μας θα δημιουργήσουμε κάτι άλλο (φωτογραφίες )

Αναστασία Δεληγιάννη : Ο μυστικός μας κήπος έλαβε τέλος, παραμένει όμως ανθισμένος στις καρδιές μας μέχρι την επόμενη φορά που με την φαντασία μας θα δημιουργήσουμε κάτι άλλο (φωτογραφίες )

Ο μυστικός μας κήπος έλαβε τέλος, παραμένει όμως ανθισμενος στις καρδιές μας μέχρι την επόμενη φορά που με την φαντασία μας θα δημιουργήσουμε κάτι άλλο με πολύ πολύ αγάπη για την μοναδική τέχνη του χορού!! Η μεγαλύτερη ανταμοιβή ήταν για μένα η συγκίνηση των γονιών που με δάκρυα στα μάτια μ ευχαριστουσαν για όλα όσα έκανα για τα παιδιά και για όλη την αγάπη που τους δίνω και ότι μέσα από την πειθαρχία βάζουν στόχους για την ζωή τους!! Μαθήτριες και μαθητές της σχολής που με δάκρυα στα μάτια αγκάλιασαν τις δασκάλες τους και δώσαμε ραντεβού ξανά τον Σεπτέμβρη!! Εμείς δείχνουμε τον δρόμο.. Όμως τα παιδιά με την αγάπη τους βγάζουν το αποτέλεσμα που απολαμβανουμε κάθε φορά!!!

Σας ευχαριστώ πολύ αστέρια μου… Σας αγαπώ

 

 

 

❤️

Top
Enable Notifications OK No thanks