-
Αρχική > Συνεντεύξεις > Μας περικύκλωσαν οι αρκούδες : Εντοπίστηκε αρκούδα  στην λίμνη ( στο βίντεο ο Νίκος Παναγιωτόπουλος να είμαστε προσεκτικοί )

Μας περικύκλωσαν οι αρκούδες : Εντοπίστηκε αρκούδα  στην λίμνη ( στο βίντεο ο Νίκος Παναγιωτόπουλος να είμαστε προσεκτικοί )

Ανησυχητικές διαστάσεις παίρνουν πλέον οι συνεχείς εμφανίσεις αρκούδας σε κατοικημένες περιοχές του νομού Καστοριάς και οι επιθέσεις που δέχονται από τα μεγαλόσωμα ζώα οι κτηνοτρόφοι και τα ποιμνιοστάσιά τους, καθώς και οι μελισσοκόμοι.

Μάλιστα, τα  μεγαλόσωμα ζώα, σύμφωνα με τις μαρτυρίες των ανθρώπων που ήρθαν αντιμέτωποι στην κυριολεξία μαζί τους, έχουν περικυκλώσει την πόλη μας, ενώ οι συμπολίτες μας μόλις

βραδιάσει φοβούνται ακόμη και να βγουν από τα σπίτια τους. Πάντως οι αρκούδες βγαίνουν και πρωινές ΄ώρες  όπως πριν λίγες ημέρες οπου ηρθε αντιμέτωπη με  Ψαρράδες .

Το μεγαλόσωμο ζώο είδαν ψαράδες, όπου ειδοποίησαν την Αστυνομία και την Ομάδα Άμεσης Επέμβασης του Αρκτούρου.

Έντονες, ωστόσο, είναι οι διαμαρτυρίες και προς τους αρμόδιους ώστε να βρουν επιτελούς μια λύση για την απομάκρυνση των ζωών από την περιοχή .

Τέλος, να σημειωθεί ότι οι αρκούδες κατεβαίνουν στις κατοικημένες περιοχές λόγω έλλειψης τροφής στον ορεινό όγκο της πατρίδας μας.

Θεοδώρα Κωτσοπούλου

Στο βίντεο που ακολουθεί ο Νίκος Παναγιωτόπουλος

Top
Enable Notifications OK No thanks