-
Αρχική > Ελλάδα > Κρήτη: Έσωσε πελάτη που πνίγηκε από ένα κομμάτι… πεπόν

Κρήτη: Έσωσε πελάτη που πνίγηκε από ένα κομμάτι… πεπόν

Την ζωή ενός πελάτη έσωσε ένας θαμώνας ταβέρνας, όταν ο πρώτος πνίγηκε με ένα κομμάτι… πεπόνι.

Σύμφωνα με το Creta24, το περιστατικό σημειώθηκε στις 23 Ιουνίου, στην περιοχή της Πλάκας Αποκορώνου, όταν ένας θαμώνας έσωσε ένα τουρίστα ο οποίος βρισκόταν σε ταβέρνα της περιοχής όταν κόντεψε να χάσει τη ζωή του, από ένα κομμάτι πεπονιού!

Ο νεαρός άντρας εκείνη την ημέρα έτυχε να βρίσκεται στο μαγαζί της συντρόφου του, προκειμένου να απολαύσει έναν καφέ, χωρίς να φανταστεί κανείς το τι θα ακολουθούσε. Λίγο αργότερα, αντιλήφθηκε έναν άνδρα, ο οποίος πνιγόταν με το φαγητό του.

«Ξέρω από πρώτες βοήθειες και αμέσως έσπευσα να βοηθήσω. Αρχικά, τον είχε πιάσει ο ιδιοκτήτης της ταβέρνας ο οποίος είναι και ο πατέρας της κοπέλας μου. Όμως δεν μπορούσε να τον βοηθήσει σωστά. Άμεσα, έπιασα τον άνθρωπο, του έκανα τη λαβή Heimlich και τον έσωσα», ανέφερε ο νεαρός.

Μάλιστα, λίγες ημέρες συνέδραμε στο να σωθούν ακόμη δύο ζωές στην περιοχή της Αλμυρίδας. Πιο συγκεκριμένα, ένα ζευγάρι Ιταλών, που βρισκόταν στην περιοχή για τις διακοπές του, παρασύρθηκαν από τα δυνατά ρεύματα της θάλασσας. Άμεσα έσπευσε ο νεαρός τραβώντας τους έξω από την θάλασσα, σώους.

 

 

Top
Enable Notifications OK No thanks