-
Αρχική > Απόψεις > Δήμαρχος Καστοριας : Διεκδικούμε την ίδρυση σχολής τουριστικών επαγγελμάτων στην περιοχή μας (βίντεο)

Δήμαρχος Καστοριας : Διεκδικούμε την ίδρυση σχολής τουριστικών επαγγελμάτων στην περιοχή μας (βίντεο)

Την σχολή  τουριστικών επαγγελμάτων  διεκδικεί  με επιμονή εδώ και δυο χρόνια ο δήμαρχος Καστοριας Γιάννης Κορεντσίδης

Ο κ Κορεντσίδης στην πρόσφατη επίσκεψη του υπουργού τουρισμού  κ. Βασίλη Κικίλια στην ατζέντα των θεμάτων  του για την περιοχή μας κυρίαρχο θέμα ήταν  η  σχολή  τουριστικών  επαγγελμάτων ,  ένα θέμα που το είχε ζητήσει  απο την Υφυπουργό  τουρισμού  κ. Σοφία Ζαχαράκη  στα πλαίσια της διήμερης επίσκεψης της  τον Ιανουάριο  του 21  στην περιοχή μας οπου  και  επισκέφτηκε στο γραφείο του, τον δήμαρχο Καστοριάς.

Ο κ Κορεντσιδης  Ζήτησε ξανά  μέσα απο το υπόμνημα του  για αιτήματα  της περιοχής  μας  δημόσια  την ίδρυση  εν λόγω σχολής στην τοποθέτηση  του  στην εκδήλωση παρουσίασης του λογότυπου στην Δυτική Μακεδονία που έλαβε χώρα πριν λίγες ημέρες στην Μαυριώτισσα

Στην συνέντευξη που παραχώρησε στο kastoria 365 .gr αναφέρθηκε  για τα πλεονεκτήματα που διαθέτει η περιοχή μας για την αξιοποίηση του τουρισμού  θέτοντας όμως σαν προτεραιότητα  την  ίδρυση Πανεπιστημιακής  σχολή ξεναγών και τουριστικών επαγγελμάτων  ένα γεγονός που θα βοηθήσει στην ανάπτυξη του τουριστικού προϊόντος, ενω οπως χαρακτηριστικά τόνισε .

” Θα επιμείνουμε σε αυτή την πρόταση μέχρι να δικαιωθούμε”

Στο βίντεο που ακολουθεί η συνέντευξη του δημάρχου Καστοριάς

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Top
Enable Notifications OK No thanks