-
Αρχική > Ελλάδα > Η φωτογραφία της ημέρας που λατρέψαμε: Κατσικούλα ποζάρει σε ξαπλώστρα σε παραλία της Σύμης

Η φωτογραφία της ημέρας που λατρέψαμε: Κατσικούλα ποζάρει σε ξαπλώστρα σε παραλία της Σύμης

Αναμφισβήτητα είναι η εικόνα της ημέρας. Για να μην πούμε η εικόνα της εβδομάδας αν αναλογιστούμε πόσο άσχημη ήταν αυτή η εβδομάδα-δυστυχώς και οι προηγούμενες- με όλες αυτές τις φωτιές που κατέστρεφαν και συνεχίζουν να καταστρέφουν όλη την Ελλάδα καίγοντας δάση και προκαλώντας τεράστια οικολογική καταστροφή.

Μέσα σε αυτά φυσικά τα δάση είναι και αμέτρητα ζώα που είτε χάνουν τη ζωή τους είτε χάνουν το σπίτι τους, τη φωλιά τους. Μέσα σε όλο αυτό η φωτογραφία αυτή μοιάζει με πραγματική όαση. Και όταν μάλιστα τη βγάζει και κάποιος ξένος που ήρθε διακοπές στη χώρα μας έχει διπλή σημασία. Μακάρι κάποια στιγμή να αγαπήσουμε την πατρίδα μας όσο την αγαπούν κάποιοι άνθρωποι που έρχονται να την επισκεφτούν και να τη γνωρίσουν.

Τη φωτογραφία τράβηξε ο Imad Nehmeh, ο οποίος βρίσκεται διακοπές στα ελληνικά νησιά. Εδώ είναι από μια παραλία της Σύμης όπου μια υπέροχη κατσικούλα έχει αράξει σε μια ξαπλώστρα στην ακτή και απολαμβάνει την όμορφη μέρα. Βέβαια δεν κοιτάζει προς τη θάλασσα. Αλλά υπάρχει λόγος για αυτό. Ο φωτογραφικός φακός ήταν από την άλλη πλευρά και είπε να μη χάσει τη ευκαιρία για μια ωραία πόζα.

Και φυσικά τα σχόλια κάτω από την ανάρτηση αυτή και οι κοινοποιήσεις γίνονται όλο και περισσότερα κάνοντας την κατσικούλα της Σύμης διάσημη. Μια τετράποδη σταρ.

από τη Μυρτώ Τζώρτζου, myrto1@hotmail.com

 

https://petpet.news/i-f

 

Top
Enable Notifications OK No thanks