-
Αρχική > Τοπικά νέα > 42 ο River Party : Ανοίγει τις πύλες του  Πέμπτη 4 Αυγούστου προφέροντας ένα μεγάλο μουσικό τετραήμερο πρόγραμμα εναρμονισμένο σε όλα τα γούστα (φωτογραφίες )

42 ο River Party : Ανοίγει τις πύλες του  Πέμπτη 4 Αυγούστου προφέροντας ένα μεγάλο μουσικό τετραήμερο πρόγραμμα εναρμονισμένο σε όλα τα γούστα (φωτογραφίες )

Το river party αποτελεί αναμφισβήτητα το μεγαλύτερο πολιτιστικό γεγονός του καλοκαιριού. Είναι πόλος έλξης πολλών τουριστών που κατακλύζουν το Νεστόριο την πρώτη εβδομάδα του Αυγούστου.

Θοδώρα Κωτσοπούλου

Για τέσσερις ημέρες και νύχτες, η ελληνική πολιτιστική παράδοση και η σύγχρονη δημιουργία, ανταμώνουν με την υπέροχη φύση και τις ιστορικές μνήμες, για να προσφέρουν στους χιλιάδες επισκέπτες από όλη την Ελλάδα συγκλονιστικές στιγμές, αξέχαστες εμπειρίες, μαγευτικές αναμνήσεις.

 

Είναι ένας θεσμός με ιδιαίτερα εθνική και αναπτυξιακή διάσταση, με δεδομένο την περιοχή στην οποία πραγματοποιείται, το ιστορικό βουνό του Γράμμου και τις όχθες του ποταμού Αλιάκμονα,  που διεκδικεί μια ξεχωριστή θέση στη σύγχρονη ελληνική και ευρωπαϊκή πραγματικότητα.

.Οι εκδηλώσεις  μετά απο  δυο χρόνια πανδημία  αναμένεται να ξεπεράσουν κάθε προηγούμενο, καθώς για πρώτη φορά φέτος οι εκδηλώσεις του θα αφορούν πολλά γούστα  πέρα όμως απο αυτό ήδη έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον να παρευρεθούν άνθρωποι κάθε ηλικίας και από κάθε γωνιά της Ελλάδας.

Το River Party, το μεγαλύτερο και ιστορικότερο φεστιβάλ ελληνικής μουσικής, υπερασπίζεται τον τίτλο του για ακόμα μία χρονιά με ένα πρόγραμμα που περιλαμβάνει τα μεγαλύτερα ονόματα που περιοδεύουν αυτή τη στιγμή στην Ελλάδα και πλήθος παράλληλων δραστηριοτήτων!

Στη κεντρική σκηνή του 42 ου River Party, δίπλα ακριβώς από το ποτάμι και μέσα στο μαγευτικό τοπίο και την πυκνώδη, βλάστηση οι δεκάδες χιλιάδες επισκέπτες που αναμένονται για ακόμα μία χρονιά, θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν τους: μια μεγάλη μουσική γκάμα !

Τη μοναδική εμπειρία του River Party συμπληρώνουν οι οργανωμένες εγκαταστάσεις κατασκήνωσης, εστιατορίων, μπαρ και πρώτων βοηθειών.

Ανοιχτό κάλεσμα  απηύθυνε απο το kastoia 365 . ο διοργανωτής του 42oy  River Party Κωνσταντίνος Μυλωνάς,  ” το River Party έχει να δείξει πολλά και έχει να προσφέρει πολλά. Πλαισιώνεται από πάρα πολλά μουσικά σχήματα και έχει βελτιώσει τις υποδομές και τις υπηρεσίες του σε όλα τα επίπεδα για την άνετη διαμονή των επισκεπτών», τόνισε  εκφράζοντας την πεποίθηση ότι όλοι οι φίλοι της διοργάνωσης θα μείνουν ικανοποιημένοι

 

ΔΕΊΤΕ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

App Home

 

Top
Enable Notifications OK No thanks