-
Αρχική > Ελλάδα > Γεμάτο λουλούδια και γράμματα το μαγαζί της Γεωργίας: Θρήνος για την 56χρονη που δολοφονήθηκε από τον σύζυγό της

Γεμάτο λουλούδια και γράμματα το μαγαζί της Γεωργίας: Θρήνος για την 56χρονη που δολοφονήθηκε από τον σύζυγό της

Συγκλονισμένοι φίλοι και πελάτισσες από την άγρια δολοφονία της Γεωργίας, αφήνουν λουλούδια και γράμματα στην 56χρονη έξω από το μαγαζί της.

 

Όπως αναφέρει το creta24.gr, φίλοι και πελάτες της άτυχης γυναίκας αφήνουν από το πρωί λουλούδια, κεριά και σημειώματα έξω από το κομμωτήριο που διατηρούσε η 56χρονη στο κέντρο της πόλης του Ρεθύμνου.

56χρονη

Κανείς δεν μπορεί να πιστέψει πως η 56χρονη θα ήταν το θύμα μιας ακόμη γυναικοτονίας στη χώρα. Όλοι μιλούν για μια ευγενική και πολύ κοινωνική γυναίκα και αδυνατούν να συνειδητοποιήσουν πως έφυγε τόσο άδικα και πρόωρα από τη ζωή.

“Ποτέ δεν θα σε αλλάξω, αγαπημένη μου. Όμως άλλος μας χώρισε. 20 χρόνια ήμουν κοντά σου”, γράφει στο σημείωμα της φίλη και πελάτισσας της 56χρονης κομμώτριας.

56χρονη

Μετανιωμένος δήλωσε στον εισαγγελέα ο 60χρονος γυναικοκτόνος

Στον εισαγγελέα οδηγήθηκε ο καθ’ ομολογία δράστης του εγκλήματος στο Άνω Μαλάκι Ρεθύμνου. Ο 60χρονος δήλωσε μετανιωμένος και σε πλήρη σύγχυση μετά τον καυγά που προηγήθηκε του φονικού.

Ο εισαγγελέας έδωσε προθεσμία στον δράστη να απολογηθεί την ερχόμενη Πέμπτη, με τον ίδιο να κάνει λόγο για ένταση και καυγά ανάμεσα στον ίδιο και τη σύζυγό του η οποία -όπως ισχυρίστηκε- τον προσέβαλε με αποτέλεσμα να χάσει τον έλεγχο και να οδηγηθεί στο έγκλημα.

 

Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost, ο δράστης στη μία ώρα που έμεινε στο γραφείο του ανακριτή ισχυρίστηκε ότι η 56χρονη του επιτέθηκε πρώτη φραστικά και μάλιστα του πέταξε ένα πιάτο. Εκείνος θόλωσε και έγινε το κακό. “Την αγαπούσα, αλλά θόλωσα. Δεν ξέρω τι έκανα”, είπε.

Μάλιστα όπως ισχυρίστηκε, μετά το γάμο του παιδιού τους, η 56χρονη έφυγε από το σπίτι και επέστρεψε μετά από 16 ημέρες.

Η πρώτη λέξη που φέρεται να είπε στους αστυνομικούς ήταν “με κατεδάφισε”, ενώ επίσης υποστήριξε ότι το θύμα εγκατέλειψε τη συζυγική εστία τρεις φορές το τελευταίο τρίμηνο και όταν επέστρεφε, εκείνος πάντα την δέχονταν πίσω, ενώ ποτέ δεν τέθηκε θέμα διαζυγίου.

Δείτε το βίντεο

Οι ισχυρισμοί του γυναικοκτόνου

Όπως ισχυρίστηκε, χθες Κυριακή το πρωί, υπήρξε μια έντονη φασαρία στην κουζίνα και το θύμα του επιτέθηκε λεκτικά και σωματικά με αποτέλεσμα εκείνος να χάσει τη ψυχραιμία του και να αρπάξει ένα μαχαίρι το οποίο έστρεψε εναντίον της. Έπειτα, δεν θυμάται τι συνέβη.

Στην συνέχεια, όπως ισχυρίστηκε, έφυγε από το σπίτι μαζί με το φονικό μαχαίρι, μετέβη στην οικία του αδελφού του και του περιέγραψε τι είχε συμβεί. Στην συνέχεια, ο αδελφός του κάλεσε τον μεγάλο γιό του δράστη, του είπε να πάει στο πατρικό σπίτι και τον ενημέρωσε για το τι έχει συμβεί.

Ο 60χρονος αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα με την υγεία του και ενώ βρίσκονταν στα κρατητήρια του αστυνομικού μεγάρου Ρεθύμνου χρειάστηκε να μεταφερθεί στο νοσοκομείο Ρεθύμνου.

 

Ο εισαγγελέας Ρεθύμνου του άσκησε ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση και παράνομη οπλοκατοχή και πήρε προθεσμία και θα απολογηθεί το πρωί της Πέμπτης.

Το ιατροδικαστικό πόρισμα

Ο ιατροδικαστής Σταμάτης Μπελιβάνης έχει αναλάβει την ιατροδικαστική εξέταση της 56χρονης, θύμα του συζύγου της. Σύμφωνα με τα στοιχεία που προκύπτουν από τη νεκροψία- νεκροτομή, ο θάνατος της άτυχης γυναίκας επήλθε από τρεις μαχαιριές που δέχθηκε στο λαιμό.

Η 56χρονη φέρει επίσης τραύματα στα άκρα, στην προσπάθεια της να προστατευθεί καθώς και μαχαιριές στην πλάτη.

Σοκαρισμένη η τοπική κοινωνία: “Δεν είχαν δώσει δικαιώματα”

Η τοπική κοινωνία στο Άνω Μαλάκι παραμένει σε σύγχυση δεδομένου ότι η ζωή του ζευγαριού και οι κοινωνικές μαρτυρίες δεν προδίκαζαν αυτή την τραγική εξέλιξη σε μία πολυμελή οικογένεια η οποία δεν είχε μέχρι χθες, ημέρα του εγκλήματος, δώσει στοιχεία που να οδηγούσαν σε σκέψεις για αυτό που συνέβη.

Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost, λίγες ημέρες πριν, δράστης και θύμα είχαν παντρέψει το ένα από τα τρία παιδιά τους.

Η τελευταία πράξη του δράματος θα παιχτεί στο Άνω Μαλάκι Ρεθύμνου. Η νεκρώσιμος ακολουθία θα ψαλεί στις 12 από τον Ιερό Ναό του Αγίου Πνεύματος.

56χρονη

https://www.enimerotiko.gr/

 

Top
Enable Notifications OK No thanks