-
Αρχική > Τοπικά νέα > Καστοριά : Καθημερινό φαινόμενο η παρουσία της αρκούδας στην Πόλη (οι υπεύθυνοι ας αναλάβουν τις ευθύνες τους, να μην θρηνήσουμε θύματα ) 

Καστοριά : Καθημερινό φαινόμενο η παρουσία της αρκούδας στην Πόλη (οι υπεύθυνοι ας αναλάβουν τις ευθύνες τους, να μην θρηνήσουμε θύματα ) 

Ανησυχητικές διαστάσεις παίρνουν πλέον οι συνεχείς εμφανίσεις αρκούδας σε κατοικημένες περιοχές του νομού Καστοριάς και οι επιθέσεις που δέχονται από τα μεγαλόσωμα ζώα οι κτηνοτρόφοι και τα ποιμνιοστάσιά τους, καθώς και οι μελισσοκόμοι.

Μάλιστα, τα  μεγαλόσωμα ζώα, σύμφωνα με τις μαρτυρίες των ανθρώπων που ήρθαν αντιμέτωποι στην κυριολεξία μαζί τους, έχουν περικυκλώσει την περιοχή μας, ενώ οι συμπολίτες μας μόλις βραδιάσει φοβούνται ακόμη και να βγουν από τα σπίτια τους. Έντονες, ωστόσο, είναι οι διαμαρτυρίες και προς τους αρμόδιους ώστε να βρουν επιτελούς μια λύση για την απομάκρυνση των ζωών από την περιοχή.

Την αγανάκτηση του; εκφράζουν  Κάτοικοι της περιοχής λΥΒ για την καθημερνή παρουσία της αρκούδας στην περιοχή τους

Στο ίδιο σημείο  εθεάθη  ξανά χθες στις 12 το βράδυ  η ιδια αρκούδια    με τα τρια αρκουδάκια της, οπου  επενέβη η  Ομάδα Άμεσης Επέμβασης και η Αστυνομία και την οδήγησαν εξω απο τον ιστό της Πόλης .

Οι υπεύθυνοι  είτε είναι το δασαρχείο είτε ο Αρκτούρος, ας αναλάβουν τις ευθύνες τους.

Θεοδώρα Κωτσοπούλου

Top
Enable Notifications    OK No thanks