.
100γρ ρύζι γλασε εγώ το έκανα με Καρολινα
1100μλ γάλα
120 γρ ζάχαρη .
1 βανίλια
Κανέλα
1 κ.γ κορν φλαουρ
Ρίχνουμε όλα τα υλικά εκτός από την κανέλα σε μια κατσαρόλα ( κρατάω 50 γρ από το γάλα για να ανακακατεψω το κορν φλαουρ) . Μόλις πάρει βράση το γάλα χαμηλώνουμε αρκετά τη φωτιά και σκεπάζουμε με καπάκι και αφήνουμε το ρυζόγαλο να σιγοβράσει για 20 με 25 λεπτά ανακατεύοντας κατά διαστήματα με μία κουτάλα. Λίγο πριν το τέλος ρίχνω και το γάλα με το κορν φλαουρ και ανακατεύω.
Εμένα τα μάτια μου στη κουζίνα είναι μέχρι το 6 μόλις πήρε βράσεις το χαμιλωσα στο 2
Οταν είναι έτοιμο και έχει χυλώσει το αδειάζω σε μπολάκια και τα αφήνω για λίγο έξω . Μετά τα βάζω στο ψυγείο να κρυώσουν και βάζω από πάνω από κανέλα.