-
Αρχική > Απόψεις > Κωνσταντίνος Μυλωνάς διοργανωτής του 42ου  River Party: Πολλές μεγάλες συναυλίες,  μουσικά σχήματα, αλλά και πολλές εκπλήξεις περιμένουν τους επισκέπτες (βίντεο )

Κωνσταντίνος Μυλωνάς διοργανωτής του 42ου  River Party: Πολλές μεγάλες συναυλίες,  μουσικά σχήματα, αλλά και πολλές εκπλήξεις περιμένουν τους επισκέπτες (βίντεο )

Ανοίγει σημερα  τις πύλες του το 42  River Party, στο Νεστόριο Καστοριάς, για να υποδεχθεί  χιλιάδες κόσμου που θα πλαισιώσουν και τη φετινή διοργάνωση.

Θεοδώρα Κωτσοπούλου

Πολλές μεγάλες συναυλίες,  μουσικά σχήματα, μεγάλοι καλλιτέχνες, καθώς και άλλες δραστηριότητες, αλλά και πολλές εκπλήξεις περιμένουν τους επισκέπτες που και φέτος θα επιλέξουν την πανέμορφη τοποθεσία, στις παρυφές του Γράμμου για να διασκεδάσουν για ένα ολόκληρο 4ήμερο, δίπλα στο ποτάμι.

Οπως δήλωσε ο διοργανωτής του  42ου  River Party – REBOOT   Κωσταντίνος Μυλωνάς  η  μεγάλη αυτή εκδήλωση επιστρέφει με καλή διάθεση, πολλή μουσική αλλά και πολλές παράλληλες δράσεις! Μέσα σε αυτές περιλαμβάνονται διάφορα είδη χορού (από Salsa μέχρι Ινδικούς χορούς) αλλά και δραστηριότητες για δυνατούς αθλητές, μικρούς και μεγάλους! Σας περιμένουν διάφοροι διαγωνισμοί με έπαθλα και πολλές εκπλήξεις!

“Είμαι συναισθηματικά δεμένος με το River Party  και θέλω να τo γνωρίσει και η νεολαία” μας  τόνισε χαρακτηριστικά

Το River Party το μεγαλύτερο και ιστορικότερο φεστιβάλ ελληνικής μουσικής με περισσότερους από 50.000 επισκέπτες κάθε χρόνο, κλείνει φέτος τα 42του χρόνια και ανοίγει τις «πόρτες» του στο κοινό, σηματοδοτώντας τα φεστιβαλικά δρώμενα στην Ελλάδα.

Φέτος, το μοναδικό στο είδος του 42 ο  River Party έρχεται ανανεωμένο και
καλύτερο από ποτέ. Σημαντικά ονόματα από τον χώρο της μουσικής θα
δώσουν το “παρών” επί 4 ημέρες. Από τις 4 μέχρι και τις 7 Αυγούστου

Στα stages του River Party θα ακούσουμε τα πιο αγαπημένα μας
ονόματα, θα τραγουδήσουμε, θα χορέψουμε και θα κολυμπήσουμε στα νερά Αλιάκμονα.

 

Αξίζει τέλος να αναφερθεί οτι είναι μια εκδήλωση που αφορά το νομό, διότι στο διάστημα των εκδηλώσεων απασχολείται πολύς κόσμος, επιχειρηματίες, ξενοδοχεία και μαγαζιά

. Όλα αυτά αποτελούν έσοδα, πέρα από τα πολιτιστικά  δρώμενα και την προβολή του νομού,  για αυτό πρέπει ολοι οι καστοριανοί να στηρίξουμε αυτό τον θεσμό .που κάνει γνωστή την περιοχή μας σε ολο τον Κόσμο.

 

Top
Enable Notifications OK No thanks