-
Αρχική > Διεθνή > Ισπανία: Έπιασε την σύντροφό του από τα μαλλιά και προσπάθησε να την πνίξει σε σιντριβάνι – ΒΙΝΤΕΟ σοκ

Ισπανία: Έπιασε την σύντροφό του από τα μαλλιά και προσπάθησε να την πνίξει σε σιντριβάνι – ΒΙΝΤΕΟ σοκ

Ένα περιστατικό που προκαλεί σοκ και οργή συνέβη σε ένα πάρκο, στη Βαλένθια της Ισπανίας την περασμένη Τρίτη (09/08). Ένας 52χρονος άνδρας προσπάθησε να πνίξει την σύντροφό του σε σιντριβάνι, ενώ περαστικοί έσπευσαν να παρέμβουν και να σώσουν την γυναίκα, γρονθοκοπώντας τον δράστη.

Σε βίντεο που είδε το φως της δημοσιότητας καταγράφεται το σοβαρό επεισόδιο. Όλα ξεκίνησαν όταν ένας περαστικός προσφέρθηκε να τραβήξει το ζευγάρι μία φωτογραφία μπροστά από το σιντριβάνι. Ο 52χρονος έδωσε το κινητό του τηλέφωνο στον περαστικό, αλλά εκείνος τράπηκε σε φυγή. Ο 52χρονος θεώρησε ότι η σύντροφός του εμπλέκεται με την κλοπή και την άρπαξε από τα μαλλιά, την έβαλε μέσα στο σιντριβάνι και προσπάθησε να την πνίξει.

Ο δράστης που δεν φορούσε πουκάμισο, έμοιαζε να είναι μεθυσμένος και μιλούσε στην γυναίκα, ενώ της επιτίθετο. Ένα άτομο ακούγεται να φωνάζει: “Θα την σκοτώσει”.

Τελικά, οι δύο άνδρες κατάφεραν να ακινητοποιήσουν τον 52χρονο και η γυναίκα βγήκε σώα από το σιντριβάνι.

Διασώστες έσπευσαν να της δώσουν τις πρώτες βοήθειες, ενώ ο δράστης συνελήφθη και κατηγορείται για απόπειρα ανθρωποκτονίας.

Προσοχή, οι εικόνες στο βίντεο που ακολουΘΟΥΝ

 

 

ΕΝΙΚΟΣ

 

 

Top
Enable Notifications OK No thanks