-
Αρχική > Ελλάδα > «Έπρεπε να γλιτώσω», λέει η 49χρονη που δέχθηκε επίθεση με χημικό – Ο 50χρονος την είχε ξυλοκοπήσει στο παρελθόν

«Έπρεπε να γλιτώσω», λέει η 49χρονη που δέχθηκε επίθεση με χημικό – Ο 50χρονος την είχε ξυλοκοπήσει στο παρελθόν

Δεν τη δέχομαι τη συγγνώμη του…» – Δύο ημέρες πριν την επίθεση είχε αγοράσει το χημικό υγρό ο δράστης

 

Σύμφωνα με πληροφορίες από newsbreak.gr, την ώρα που οι γιατροί και η 49χρονη Χριστίνα δίνουν μάχη στο Νοσοκομείο Καλαμάτας για να σωθεί το δεξί της μάτι, το οποίο έχει υποστεί σοβαρό χημικό έγκαυμα μετά την επίθεση με (τέσσερα λίτρα) άκουα φόρτε από τον 50χρονο πρώην σύζυγό της στην Ανάληψη Μεσσήνης

ο δικηγόρος της πολύτεκνης μητέρας αποκάλυπτε πως στο παρελθόν, ο δράστης την είχε ξυλοκοπήσει και είχε μάλιστα καταδικαστεί γι΄αυτό.

«Δεν υπήρχε μεταξύ τους οικονομική διαφορά, το μόνο που υπήρχε ήταν μια εμμονική διάθεση του συγκεκριμένου δράστη, ο οποίος ήταν πρωταγωνιστής και παλαιότερα στον βάναυσο ξυλοδαρμό της. Έχει καταδικαστεί και είχε ζητήσει πάλι συγγνώμη», είπε στον ΣΚΑΪ ο Ανδρέας Θεοδωρόπουλος, ο οποίος απέρριψε τα περί οικονομικών διαφορών και μίλησε ξεκάθαρα για εμμονή.

Αύριο στις 12 το μεσημέρι, ο 50χρονος που κατηγορείται για απόπειρα ανθρωποκτονίας από πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση, θα βρεθεί στο ανακριτικό γραφείο, αλλά αναμένεται να ζητήσει νέα προθεσμία για να απολογηθεί.

«Δεν γνώριζα ποιος ήταν, μόνο ότι έπρεπε να γλιτώσω» Η 49χρονη Χριστινα μίλησε στον ΑΝΤ1 για τις δραματικές στιγμές που έζησε έξω από το καθαριστήριο όπου εργάζεται και εκεί που ο πρώην σύζυγός της, παραμόνευε στο σκοτάδι σαν τον κλέφτη για να της επιτεθεί άνανδρα με το χημικό υγρό.

Τα όσα λέει είναι συγκλονιστικά:

 

 

«Είμαι ακόμα σοκαρισμένη από το όλο σκηνικό. Το αίσθημα της επιβίωσης, να κατορθώσω να γλιτώσω, γιατί εκείνη τη στιγμή δεν γνώριζα ποιος ήταν, ότι έπρεπε να γλιτώσω. Δεν κατονόμασα εγώ τον πρώην σύζυγο, δεν είπα ότι αυτός είναι ο υπεύθυνος. Εγώ είπα αυτούς που γνώριζαν την ώρα που θα ξεκινούσα δουλειά και που δούλευα. Αυτό ήταν δουλειά της αστυνομίας. Έκανε τις έρευνές της και αποφάνθηκε ότι ήταν αυτός ο δράστης. Σοκαρίστηκα όταν το έμαθα, είναι λογικό. Να σας πω την αλήθεια δεν το περίμενα. Παλιά είχαμε κάποιες διαφορές, καυγάδες, αλλά δεν φανταζόμουν ποτέ ότι θα φτάναμε σε αυτό το σημείο. Δεν είχε δείξει κάτι ήταν πολύ ήρεμος».

«Δεν τη δέχομαι τη συγγνώμη του» Σε ότι αφορά τη «συγγνώμη» που ζητά τώρα ο 50χρονος, κατόπιν εορτής, η 49χρονη ξεκαθαρίζει ότι δεν τη δέχεται και πως είναι πρόσχημα, μιας και το σχέδιό του ήταν προμελετημένο.

Δύο ημέρες πριν την επίθεση είχε αγοράσει το χημικό υγρό, ενώ νοίκιασε και αυτοκίνητο, για να καλύψει προφανώς τα ίχνη του.

«Όχι δεν τη δέχομαι τη συγγνώμη του γιατί δεν μπορώ να τη δεχτώ. Είναι πολύ άσχημο αυτό που έγινε. Εγώ αυτή τη στιγμή κινδυνεύω να χάσω την όρασή μου, κινδυνεύω να μην μπορώ να ξαναδουλέψω. Δεν έχω άλλους πόρους, μόνο τη δουλειά μου έχω. Όχι ευχαριστώ πολύ δεν θέλω τη βοήθειά του. Ο ίδιος με κατηγορεί ότι χρωστάω χρήματα, το οποίο δεν ισχύει. Δεν χρωστά κάτι σε αυτόν τον άνθρωπο».

Ολοκλήρωσε τις δηλώσεις της με μια ευχή: «Εύχομαι καμία γυναίκα σε όλο τον κόσμο, γιατί έχω και εγώ κορίτσια, να μη ζήσει κάτι τέτοιο, να μην το περάσει ποτέ στη ζωή της, Ποτέ…».

https://www.tosuperthema.gr/20

 

 

Top
Enable Notifications OK No thanks