-
Αρχική > Ελλάδα > Θεσσαλονίκη: Η τραγική ιστορία πίσω από αυτοκτονία – Έχασε την κοπέλα του σε τροχαίο

Θεσσαλονίκη: Η τραγική ιστορία πίσω από αυτοκτονία – Έχασε την κοπέλα του σε τροχαίο

Ένας 51χρονος άνδρας φέρεται να έδωσε τέλος στη ζωή του με αυτοσχέδιο όπλο

Ενας 51χρονος άνδρας βρέθηκε νεκρός το απόγευμα στο σπίτι του στο κέντρο της Θεσσαλονίκης. Τον άνδρα βρήκαν συγγενικά του πρόσωπα. Ο άνδρας έφερε τραύμα από αυτόσχεδιο όπλο, ενώ την υπόθεση ανέλαβε το Αστυνομικό Τμήμα Λευκού Πύργου.

Τα στοιχεία που έχει συγκεντρώσει η αστυνομία «δείχνουν» πως ο τραγικός θάνατος του άνδρα ήταν αυτοκτονία. Ειδικότερα, ο 51χρονος φέρεται να έβαλε τέλος στη ζωή του με ένα αυτοσχέδιο πυροβόλο όπλο, με την αστυνομία να μην εντοπίζει ίχνη εγκληματικής ενέργειας.

 

Μάλιστα, σύμφωνα με το protothema.gr, παιδικός φίλος και γείτονας του 51χρονου, αποκάλυψε πως ο άνδρας πριν από μερικά χρόνια έχασε την σύντροφό του σε τροχαίο δυστύχημα, έπεσε σε βαθιά κατάθλιψη και από τότε αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα. Μάλιστα, στο παρελθόν φέρεται να είχε νοσηλευτεί σε ψυχιατρική κλινική. Ο ίδιος, όπως κι άλλοι άνθρωποι της γειτονιάς, τον περιγράφουν ως έναν πολύ ήσυχο άνθρωπο που ζούσε στο διαμέρισμα μαζί με τους ηλικιωμένους γονείς του και δεν είχε προκαλέσει ποτέ προβλήματα.

 

 

 

Top
Enable Notifications OK No thanks