Υλικά για τη ζύμη :
1 φλυτζάνι του ελληνικού ελαιόλαδο
1 φακελάκι μαγια
500 γρ αλεύρι
1 κγ ζάχαρη
1 πρεζα αλάτι
Χλιαρο νερό όσο πάρει μέχρι να μη κολλάει η ζύμη μας
Ζυμώνουμε όλα τα υλικά μαζί και συο τέλος προσθέτουμε το νερό! Αφήνουμε το ζυμάρι να φουσκώσει σε ζεστό μέρος και καλύπτουμε με μια πετσέτα ! Μόλις φουσκώσει το ξανά ζυμώνουμε και το ξανά αφήνουμε για 20’ ! Στη συνέχεια το ανοίγουμε και βάζουμε λίγη κέτσαπ με λίγο ντοματοχυμο κι από πάνω υλικά της αρέσκειας μας ! Εγω εδω έβαλα ζαμπόν, μπεικον και τυρί μοτσαρέλα και λίγη γκούντα στη μια και στην άλλη συπληφωσα και λίγο βραστό κοτόπουλο που είχε μείνει
ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ