-
Αρχική > Τοπικά νέα > Γιάννης Κορεντσίδης : Η καθαριότητα και ο πολιτισμός είναι υπόθεση όλων μας! (φωτογραφίες )

Γιάννης Κορεντσίδης : Η καθαριότητα και ο πολιτισμός είναι υπόθεση όλων μας! (φωτογραφίες )

✅Με την τοποθέτηση των νέων σύγχρονων βυθιζόμενων κάδων σε κεντρικά σημεία της Καστοριάς αποσκοπούμε στη βελτίωση της ποιότητας ζωής μας και την αναβάθμιση της εικόνας της πόλης μας❗️
Η καθαριότητα και ο πολιτισμός είναι υπόθεση όλων μας!
Συνεχίζουμε 📈

✅ Νέους σύγχρονους βυθιζόμενους κάδους απορριμμάτων τοποθετεί ο Δήμος Καστοριάς

🎯👉Με στόχο τη βελτίωση της ποιότητας ζωής των πολιτών και την αισθητική αναβάθμιση του αστικού περιβάλλοντος, στην τοποθέτηση νέων, σύγχρονων βυθιζόμενων κάδων σε κεντρικά σημεία της πόλης προχωρά ο Δήμος Καστοριάς.
⚠️Οι νέοι κάδοι είναι μεγαλύτερης χωρητικότητας από τους συμβατικούς κάδους, είναι φωτιζόμενοι τις νυχτερινές ώρες, διαθέτουν σύστημα απόσμησης ώστε να αποτρέπονται οι άσχημες μυρωδιές, ενώ οι πολίτες θα καθοδηγούνται για τη χρήση τους με φωνητικές οδηγίες.
🧹Η αποκομιδή των απορριμμάτων θα γίνεται με τα ήδη υπάρχοντα απορριμματοφόρα, με αποτέλεσμα να μη χρειάζεται προμήθεια νέων οχημάτων για τη χρήση τους.
🟢«Είναι μία δράση που σκοπό έχει τη βελτίωση της ποιότητας ζωής μας και την αναβάθμιση της εικόνας της πόλης μας, πάντα με τη συνεργασία των πολιτών. Η καθαριότητα και ο πολιτισμός είναι υπόθεση όλων μας», σημείωσε ο Δήμαρχος Καστοριάς, Γιάννης Κορεντσίδης, κατά την παραλαβή των κάδων.
📌Τα σημεία όπου τοποθετούνται οι κάδοι είναι: Πλατεία Ντολτσό, στάση των Αστικών Λεωφορείων), κυκλικός κόμβος Χλόης, περιοχή Δημαρχείου και μπροστά από το κτίριο του Κυνηγετικού Συλλόγου.
‼️ Η τοποθέτηση των κάδων θα έχει ολοκληρωθεί έως την Παρασκευή, ενώ ο προϋπολογισμός της προμήθειας και εγκατάστασής τους είναι 235.000 ευρώ.

 

Top
Enable Notifications OK No thanks