-
Αρχική > Τοπικά νέα > Μαρία Αντωνίου : Επίσκεψή μου στη σύγχρονη παραγωγική εγκατάσταση στη Νέα Έφεσο Πιερίας της εταιρείας ΚΑΛΑΣ Α.Ε.. (φωτογραφίες )

Μαρία Αντωνίου : Επίσκεψή μου στη σύγχρονη παραγωγική εγκατάσταση στη Νέα Έφεσο Πιερίας της εταιρείας ΚΑΛΑΣ Α.Ε.. (φωτογραφίες )

Από την επίσκεψή μου στη σύγχρονη παραγωγική εγκατάσταση στη Νέα Έφεσο Πιερίας της εταιρείας ΚΑΛΑΣ Α.Ε..
Είχα την ευκαιρία να ξεναγηθώ από τον Πρόεδρο και Διευθύνοντα Σύμβουλο Εμμανουήλ Καλαμαράκη και στελέχη της εταιρείας στους χώρους του εργοστασίου, όπου μεταποιούνται και τυποποιούνται σαλάτες, μουστάρδες, μαγιονέζα και dressing.
🔹Μία ακόμη επιχείρηση πρότυπο στο κομμάτι της καθετοποίησης της παραγωγής, των απευθείας διανομών και των επενδύσεων σε υποδομές.
Η διοίκηση της Κ.Ε. Καλαμαράκης – ΚΑΛΑΣ Α.Ε., έχει εστιάσει τον αναπτυξιακό της σχεδιασμό στη βελτιστοποίηση της παραγωγικότητας μέσω εκσυγχρονισμού του εξοπλισμού αλλά και δράσεων καθετοποίησης των εσωτερικών διαδικασιών.
👏🏻Με παρουσία σε πάνω από 20 περίπου αγορές και έχοντας ένα ισχυρό brand name αποτελεί μία δυνατή επιχειρηματική μονάδα ενώ τα μηνύματα για το μέλλον της εταιρείας είναι αισιόδοξα,
Top
Enable Notifications OK No thanks