-
Αρχική > Απόψεις > Δενδροχώρι : 8 μήνες με αναστολή για ψευδή κατάθεση στον γιο της 82 ηλικιωμένης  (αναμένονται τα εργαστηριακά αποτελέσματα )

Δενδροχώρι : 8 μήνες με αναστολή για ψευδή κατάθεση στον γιο της 82 ηλικιωμένης  (αναμένονται τα εργαστηριακά αποτελέσματα )

Σε 8 μήνες με αναστολή για ψευδή κατάθεση   καταδικάστηκε σήμερα ο 46 χρονος  γιο της 82 ηλικιωμένης , ωστόσο αναμένονται τα  εργαστηριακά αποτελέσματα  που θα ρίξουν απλετο φως σε ένα θάνατο που αναστάτωσε και προβλημάτισε  τοπική μας κοινωνία για να βγει και το τελικό αποτέλεσμα για τον ακριβή θάνατο της άτυχης γυναίκας.

Ψύχραιμος και καθόλου μετανιωμένος παρουσιάστηκε στον εισαγγελέα ο κατηγορούμενος  ο οποίος δήλωσε την εξαφάνισή της την Παρασκευή, 16 -9 , ωστόσο κανένας δεν γνωρίζει από πότε αγνοούνταν στην πραγματικότητα.,  εικάζεται πάντως οτι  ήταν  πάνω απο δυο μήνες εξαφανισμένη η 82 γυναίκα η οποία δεν έβγαινε από το σπίτι λόγω κινητικών προβλημάτων, έτσι η απουσία της δεν προβλημάτισε τους συγχωριανούς της.

Ο γιος της, όταν δήλωσε την εξαφάνιση στις 16/9, είπε πως είχε να δει τη μητέρα του από την Πέμπτη 15/9. Αφού λοιπόν βρέθηκε το πτώμα και πήγε να καταθέσει ξανά, είπε πως έχει να τη δει 10 μέρες. Άρα πιο πριν από τις 15/9. Έτσι τον συνέλαβαν για ψευδή κατάθεση και  σημερα ο  εισαγγελέας τον καταδίκασε  σε  8 μήνες με αναστολή για ψευδή κατάθεση

Θεοδώρα Κωτσοπούλου

 

 

 

Top
Enable Notifications OK No thanks