-
Αρχική > Αθλητικά > Στον μεγάλο τελικό του Παγκόσμιου πρωταθλήματος η Ευαγγελία Αναστασιάδου!

Στον μεγάλο τελικό του Παγκόσμιου πρωταθλήματος η Ευαγγελία Αναστασιάδου!

Συγκλονιστικές εμφανίσεις από τα ελληνικά πληρώματα την 5η μέρα του Παγκοσμίου πρωταθλήματος Ανδρών-Γυναικών στο Ρατσίτσε της Τσεχίας. Και οι τρεις γαλανόλευκες βάρκες που αγωνίστηκαν στα ημιτελικά κατάφεραν να προκριθούν στους μεγάλους τελικούς που ξεκινούν αύριο στην κορυφαία διοργάνωση της χρονιάς.

 

Ο Αντώνης Παπακωνσταντίνου (ΦΩΤΟ) στον ημιτελικό του σκιφ Ελ βαρών τερμάτισε με άνεση  στην 1η θέση τους κούρσας του και σφράγισε πανηγυρικά την πρόκριση του στον μεγάλο τελικό. Ο πρωταθλητής Ευρώπης μάλιστα πέρασε στον τελικό με τον καλύτερο χρόνο από τις δυο ημιτελικές σειρές τερματίζοντας σε 7:02.46 και θα διεκδικήσει ακόμη ένα μετάλλιο φέτος μετά το χρυσό στο Μόναχο νωρίς το απόγευμα της Παρασκευής.

 

Ο πρώτος, χρονικά, τελικός των ελληνικών κουπιών σήμερα στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα ήρθε από την Ζωή Φίτσιου που με μια συγκροτημένη και μεστή κούρσα πήρε την 2η θέση στον ημιτελικό του σκιφ Ελ βαρών με χρόνο 7:47.07 και σφράγισε το εισιτήριο για τον μεγάλο τελικό του αγωνίσματος όπου θα πάρει για πρώτη φορά μέρος  αύριο Παρασκευή στις 16:19 ώρα Ελλάδας.

 

Σαν έτοιμες από καιρό Ευαγγελία Αναστασιάδου-Μιλένα Κοντού έκαναν τη μεγάλη έκπληξη ,πήραν την 3η θέση στον ημιτελικό του διπλού σκιφ Ελ βαρών με χρόνο 7:04.43 και θα δώσουν το παρών στον μεγάλο τελικό του Σαββάτου(15:07 ώρα Ελλάδας). Τα δυο κορίτσια που η διαφορά ηλικίας τους με τις αντιπάλους αγγίζει ακόμα και τα 10 χρόνια , ανήκουν σε μικρότερες κατηγορίες , μάλιστα η Μιλένα Κοντού αύριο κλείνει τα 17 της χρόνια.

 

 

 

Το αυριανό πρόγραμμα στο Ρατσίτσε είναι ιδιαίτερα ενδιαφέρον για τα ελληνικά κουπιά αφού περιλαμβάνει τους δυο τελικούς του σκιφ ελ βαρών με τους Παπακωνσταντίνου και Φίτσιου αλλά και τους δυο ημιτελικούς στο σκιφ ανδρών με τον Στέφανο Ντούσκο και στο διπλό σκιφ των ανδρών με τους Θανάση Παλαιοπάνο και Γιάννη Καλανδαρίδη

Αναλυτικά το ωρολόγιο πρόγραμμα της Παρασκευής για τις ελληνικές συμμετοχές(ώρες Ελλάδας):

12:16 Ημιτελικός σκιφ (α): Στέφανος Ντούσκος

13:06 Ημιτελικός διπλού σκιφ (α): Θ.Παλαιοπάνος-Γ.Καλανδαρίδης

16:02 ΤΕΛΙΚΟΣ σκιφ ελ βαρών (α): Α.Παπακωνσταντίνου

16:19 ΤΕΛΙΚΟΣ σκιφ ελ βαρών(γ): Ζ.Φίτσιου

Όλο το πρόγραμμα των Τελικών (15:30-17:00) θα μεταδοθεί απευθείας από την ΕΡΤ3  

ο τελικό του Σαββάτου (15:07 Απευθείας ΕΡΤ3) Συγχαρητήρια κορίτσια

 

 

SENTRA ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ

 

Top
Enable Notifications OK No thanks