
Συγκλονιστικές εμφανίσεις από τα ελληνικά πληρώματα την 5η μέρα του Παγκοσμίου πρωταθλήματος Ανδρών-Γυναικών στο Ρατσίτσε της Τσεχίας. Και οι τρεις γαλανόλευκες βάρκες που αγωνίστηκαν στα ημιτελικά κατάφεραν να προκριθούν στους μεγάλους τελικούς που ξεκινούν αύριο στην κορυφαία διοργάνωση της χρονιάς.
Ο πρώτος, χρονικά, τελικός των ελληνικών κουπιών σήμερα στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα ήρθε από την Ζωή Φίτσιου που με μια συγκροτημένη και μεστή κούρσα πήρε την 2η θέση στον ημιτελικό του σκιφ Ελ βαρών με χρόνο 7:47.07 και σφράγισε το εισιτήριο για τον μεγάλο τελικό του αγωνίσματος όπου θα πάρει για πρώτη φορά μέρος αύριο Παρασκευή στις 16:19 ώρα Ελλάδας.
Το αυριανό πρόγραμμα στο Ρατσίτσε είναι ιδιαίτερα ενδιαφέρον για τα ελληνικά κουπιά αφού περιλαμβάνει τους δυο τελικούς του σκιφ ελ βαρών με τους Παπακωνσταντίνου και Φίτσιου αλλά και τους δυο ημιτελικούς στο σκιφ ανδρών με τον Στέφανο Ντούσκο και στο διπλό σκιφ των ανδρών με τους Θανάση Παλαιοπάνο και Γιάννη Καλανδαρίδη
Αναλυτικά το ωρολόγιο πρόγραμμα της Παρασκευής για τις ελληνικές συμμετοχές(ώρες Ελλάδας):
12:16 Ημιτελικός σκιφ (α): Στέφανος Ντούσκος
13:06 Ημιτελικός διπλού σκιφ (α): Θ.Παλαιοπάνος-Γ.Καλανδαρίδης
16:02 ΤΕΛΙΚΟΣ σκιφ ελ βαρών (α): Α.Παπακωνσταντίνου
16:19 ΤΕΛΙΚΟΣ σκιφ ελ βαρών(γ): Ζ.Φίτσιου
Όλο το πρόγραμμα των Τελικών (15:30-17:00) θα μεταδοθεί απευθείας από την ΕΡΤ3
ο τελικό του Σαββάτου (15:07 Απευθείας ΕΡΤ3) Συγχαρητήρια κορίτσια

