-
Αρχική > Διεθνή > Θέλουν να τους πληρώσω τα χρέη»: Κέρδισε 5 εκατομμύρια στο λόττο αλλά δε δίνει ούτε ευρώ στην οικογένειά του

Θέλουν να τους πληρώσω τα χρέη»: Κέρδισε 5 εκατομμύρια στο λόττο αλλά δε δίνει ούτε ευρώ στην οικογένειά του

Ένας υπερτυχερός στο λόττο, παρά τα εκατομμύρια που κέρδισε, δηλώνει πως δεν θα βοηθήσει οικονομικά την οικογένειά του.

Ένας 24χρονος υπερτυχερός γνωστοποίησε στο Reddit ότι κέρδισε το τζακ ποτ 5 εκατομμυρίων ευρώ στο λόττο, ξεκαθαρίζοντας ότι δεν θα ξοδέψει χρήματα για τα αγαπημένα του πρόσωπα, αντιθέτως θα τα επενδύσει για να βγει κερδισμένος μακροπρόθεσμα.

Τι δήλωσε ο 24χρονος υπερτυχερός του λόττο

«Εγώ και η γυναίκα μου είμαστε 24 ετών. Κάθε μήνα αγοράζουμε για πλάκα ένα λαχείο. Λοιπόν, κερδίσαμε πολλά, περίπου 5 εκατομμύρια ευρώ. Αφού πληρώσαμε όλα τα χρέη που είχαμε (φοιτητικά δάνεια, στεγαστικά δάνεια, δάνειο αυτοκινήτου) μας έμειναν περίπου 4,5 εκατ. ευρώ», ανέφερε.

«Σε περίπτωση που δεν το ξέρετε, το 70% των νικητών τυχερών παιχνιδιών αποτυγχάνουν μετά από μερικά χρόνια. Εγώ που ανήκω στον χρηματοοικονομικό τομέα δεν θα ήθελα να είμαι στο 70% για να μην χρειαστεί να ξαναδουλέψω ποτέ ξανά», πρόσθεσε.

λόττο

Λόττο: Πώς αντέδρασε η οικογένεια με την απόφαση του νεαρού

«Αυτό που κάναμε ήταν να επενδύσουμε τα 3 εκατομμύρια σε έναν συνδυασμό αμοιβαίων κεφαλαίων καθώς και μετοχικών κεφαλαίων με εξαιρετικά χαμηλό βαθμό επικινδυνότητας. Με τα υπόλοιπα χρήματα αγοράσαμε ένα συγκρότημα πέντε διαμερισμάτων που έχει ταμειακές ροές και υψηλή απόδοση με χαμηλό ρίσκο», συμπλήρωσε.

«Όταν το είπα στην οικογένειά μου σκέφτηκα ότι η πρώτη αντίδραση θα ήταν θετική για μένα και θα με θεωρούσαν υπεύθυνο για την διαχείριση των χρημάτων. Αλλά εκείνοι άρχισαν να μου λένε για ένα μεγάλο οικογενειακό ταξίδι, ήθελαν να πληρώσω όλα τα χρέη τους και πολλά άλλα», συνέχισε, ωστόσο τους ενημέρωσε πως δεν σκόπευε να τους δώσει χρήματα.

«Τους εξήγησα ότι 5 εκατομμύρια είναι πολλά χρήματα, όμως δεν ήταν αρκετά για να αρχίζω να τα μοιράζω. Τότε μου είπαν ότι δεν είμαι ευπρόσδεκτος στην οικογένεια και να μην τους ξαναμιλήσω. Νομίζω ότι κάνω το σωστό για μένα και τη σύντροφό μου», κατέληξε ο υπερτυχερός.

enimerotiko.

Top
Enable Notifications OK No thanks