-
Αρχική > Διεθνή > Ασύλληπτη τραγωδία: Ανδρόγυνο έφυγε από τη ζωή με διαφορά μόλις 4 εβδομάδων – Άφησαν πίσω τους 2 παιδιά

Ασύλληπτη τραγωδία: Ανδρόγυνο έφυγε από τη ζωή με διαφορά μόλις 4 εβδομάδων – Άφησαν πίσω τους 2 παιδιά

Σε κατάσταση σοκ βρίσκονται οι συγγενείς και οι φίλοι ανδρόγυνου από τη Βρετανία που άφησε πίσω του δύο ανήλικα παιδιά, αφού η 30χρονη μητέρα και ο 42χρονος πατέρας έφυγαν από τη ζωή με διαφορά μόλις τεσσάρων εβδομάδων. Η μητέρα Amie Walton, 30 ετών, έδινε μάχη με τον καρκίνο σε τελικό στάδιο όταν ο σύντροφός της Chris Mills πέθανε ξαφνικά από ρήξη έλκους στομάχου, ενώ περνούσε τη νύχτα στο νοσοκομείο μαζί της. Η γυναίκα, σύμφωνα με την DailyMail, διαγνώστηκε με καρκίνο 4ου σταδίου αφού επισκέφθηκε τον παθολόγο της για επίμονες καούρες.

Ακριβώς τέσσερις εβδομάδες αργότερα, στις 18 Αυγούστου, η Amie, απεβίωσε ενώ επισκεπτόταν τον πατέρα της στο Ντέβον.

Παρά το γεγονός ότι έλαβε θεραπεία για τον καρκίνο της, της είπαν τον Μάιο ότι είχε εξαπλωθεί, αφήνοντάς την με 50 όγκους σε κάθε πνεύμονα.

Το ζευγάρι αφήνει πίσω του τον γιο του Harry, οκτώ ετών, και την κόρη του Mia, έξι ετών. Τα παιδιά, που ζούσαν στο βόρειο Μπέρμιγχαμ με τους γονείς τους, φροντίζει τώρα η μητέρα της Amie.

 

Μετά την τραγική είδηση, ο τοπικός καταστηματάρχης Bal Singh έμεινε συντετριμμένος στο άκουσμα του τραγικού θανάτου των πρώην πελατών του. Δημιούργησε μια σελίδα συγκέντρωσης χρημάτων με την ελπίδα να βοηθήσει τα μικρά παιδιά του ζευγαριού.

 

Η σελίδα περιγράφει τη στενή σχέση του ζευγαριού πριν από το θάνατό τους: «Ο αφοσιωμένος και στοργικός σύντροφός της Chris περνούσε πολύ χρόνο με την Amie παρηγορώντας την με κάθε δυνατό τρόπο». Τη στιγμή της δημοσίευσης, η σελίδα είχε συγκεντρώσει σχεδόν 7.000 λίρες.

 

ΕΘΝΟΣ

 

 

 

Top
Enable Notifications OK No thanks