-
Αρχική > Δ. Μακεδονία > Δήμαρχος Κοζάνης για πρόβλημα τηλεθέρμανσης: “Δεν κάνει τόσο κρύο”

Δήμαρχος Κοζάνης για πρόβλημα τηλεθέρμανσης: “Δεν κάνει τόσο κρύο”

Για τα συνεχή προβλήματα που παρουσιάζονται στο σύστημα τηλεθέρμανσης μίλησε στο TOP CHANNEL ο δήμαρχος Κοζάνης, Λάζαρος Μαλούτας.

Να σημειωθεί ότι η ΔΕΥΑ Κοζάνης έκανε χθες έκκληση στους καταναλωτές να ρυθμίσουν τους θερμοστάτες της εσωτερικής τους εγκατάστασης μεταξύ 19 και 21ο C, ενώ έκανε λόγο για ελλιπή τροφοδοσία με ευθύνη της ΔΕΗ.

Από την πλευρά του ο δήμαρχος Κοζάνης, ερωτώμενος για τις καιρικές συνθήκες απάντησε ότι δεν κάνει τόσο κρύο, σχολιάζοντας ότι “εγώ κυκλοφορώ με πουκάμισο με μπουφανάκι”. Παράλληλα σημείωσε ότι το πρόβλημα δεν είναι ευθύνη της ΔΕΗ αλλά πρωτίστως ευθύνη της κυβέρνησης.

Ο ίδιος παραδέχτηκε ότι δεν μπορεί να καλυφθεί η ζήτηση για τηλεθέρμανση στην πόλη και δήλωσε ότι το συμβόλαιο με τους καταναλωτές και τα δικαιώματά τους δεν αφορά μόνο στην παροχή θερμικής ενέργειας, αλλά και τις αυξήσεις, οι οποίες δεν γίνονται 2.5 φορές πάνω, όπως θα έπρεπε να γίνει κανονικά.  “Ζητούμε από τους καταναλωτές κοινή λογική. Να αντιμετωπίζουμε το αγαθό με φειδώ“, σημείωσε, ερωτηθείς για τις οχλήσεις των πολιτών.

“Καταναλώνουμε ένα προϊόν και πληρώνουμε ένα προϊόν. Ο Δήμος Κοζάνης αποδίδει χρήματα που χρωστάει στη ΔΕΥΑΚ. Οι συνολικές απαιτήσεις έχουν μειωθεί και καταβάλλεται προσπάθεια να περιοριστούν οι απαιτήσεις”, τόνισε επίσης.

https://www.aftodioikisi.gr/ota/dim

Top
Enable Notifications OK No thanks