-
Αρχική > Ελλάδα > Η ακράτεια ούρων και η κυστίτιδα στις γυναίκες οδηγούν σε πρώιμη ογκολογία του τραχήλου της μήτρας.

Η ακράτεια ούρων και η κυστίτιδα στις γυναίκες οδηγούν σε πρώιμη ογκολογία του τραχήλου της μήτρας.

 

Μην αδιαφορείτε για την υγεία σας!” – Ένας διάσημος ουρολόγος μιλά για το πώς να απαλλαγείτε από τις κύριες γυναικείες ασθένειες.

1.12.2022

Κυρία Παπαδημητρίου, Επικεφαλής Ουρολόγος στο Ελληνικό Κέντρο Ουρολογίας και Γυναικολογίας
dfh4yfgh5
Στις μέρες μας είναι γνωστό ότι το 68% των γυναικών άνω των 48 ετών (35% στις γυναίκες άνω των 30 ετών) πάσχει απο κυστίτιδα, ακράτεια ούρων και «διαρροή» . Το πιο επικίνδυνο πράγμα σε αυτή την παθολογία είναι ότι με την πάροδο του χρόνου η κατάσταση χειροτερεύει η «διαρροή» γίνεται μεγαλύτερη, πράγμα που σημαίνει ότι οι υγροί λεκέδες στα ρούχα και η δυσάρεστη οσμή θα ενταθούν. Η κυστίτιδα που δεν αντιμετωπίζεται εγκαίρως προκαλεί πόνο στην κάτω κοιλιακή χώρα, κακουχία, συχνοουρία (έως και 50 ή περισσότερες φορές την ημέρα) και επίσης επηρεάζει αρνητικά την υγιή σεξουαλική ζωή.

Ωστόσο τώρα πια είναι εύκολο να απαλλαγούμε από αυτή την παθολογία με την χρήση σύγχρονων φαρμάκων.

– Κυρία Παπαδημητρίου πόσο επικίνδυνη είναι η ακράτεια ούρων για τις εκπροσώπους του ωραίου φύλλου;
g
– Στην πραγματικότητα, πολλές γυναίκες δεν συνειδητοποιούν καν ότι μιλάμε για μια κανονική ασθένεια και υποτιμούν τις συνέπειές της. Πολλές γυναίκες ελπίζουν ότι με την πάροδο του χρόνου θα περάσει από μόνη της, αλλά αυτό δεν συμβαίνει ποτέ. Η ακράτεια μπορεί να καταστρέψει τη ζωή ενός ατόμου – λόγω και της μόνιμης δυσάρεστης οσμής, μια γυναίκα μπορεί να αναπτύξει κόμπλεξ και τεταμένες σχέσεις με τους γύρω της. Παρεμπιπτόντως αυτό είναι απολύτως κατανοητό αφού όλοι αποφεύγουν τους ανθρώπους που μυρίζουν ούρα. Αυτή η μυρωδιά είναι δυσάρεστη για τους ανθρώπους.

Ωστόσο, ο κύριος κίνδυνος αυτής της παθολογίας είναι ότι σε ένα υγρό και ζεστό περιβάλλον, η παθογόνος μικροχλωρίδα διαδίδεται γρήγορα και διεισδύει στον κόλπο και εγκαθίσταται στον βλεννογόνο του.
asdq

Σύμφωνα με στατιστικά στοιχεία, μετά από 1-2 μήνες τακτικής “διαρροής”, μια γυναίκα αναπτύσσει δυσθυμία στον κόλπο, μετά από 3-4 μήνες χρόνιας κολπίτιδας ή κολπίτιδας. Μετά από περίπου ένα χρόνο, οι γυναίκες που πάσχουν από ακράτεια ούρων (και δεν λαμβάνουν επαρκή θεραπεία) μπορεί να διαγνωσθούν με καλοήθεις σχηματισμούς. Επιπλέον, οι κύστες εμφανίζονται σε πολύ μεγάλους αριθμούς. Μια ανθυγιεινή μικροχλωρίδα συμβάλλει σε αυτό. Οποιαδήποτε στιγμή, τέτοιοι σχηματισμοί μπορούν να γίνουν κακοήθεις και αυτό είναι ο καρκίνος και ο θάνατος.
asdqr
Εάν δεν αντιμετωπιστεί η αυθόρμητη ούρηση, τότε η ουροδόχος κύστη θα πάψει εντελώς να συγκρατεί τα ούρα και ο ασθενής θα πρέπει να καταφύγει στον καθετηριασμό. Αυτή η διαδικασία περιλαμβάνει την εισαγωγή ενός καθετήρα στην ουροδόχο κύστη, η οποία συνδέεται με ένα δέκτη ούρων, αναρτημένη από το πόδι κάτι που ενάγεται πια στην αναπηρία.

Στην πραγματικότητα, μια γυναίκα που καταπολεμά διαρροές ούρων με τα συνήθη καθημερινά μαξιλάρια (ή δεν κάνει τίποτα για να τις αντμετωπίσει) ζει πάνω σε μια ωρολογιακή βόμβα . Και για να είμαι ειλικρινής, δεν καταλαβαίνω γιατί οι γυναίκες το κάνουν αυτό. Τώρα υπάρχουν αρκετά αποτελεσματικές μέθοδοι για τη θεραπεία της ακράτειας ούρων. Μετά από 2-3 εβδομάδες, μπορείτε να ξεχάσετε για πάντα αυτό το πρόβλημα.
dasdqwr
– Εννοείτε τις χειρουργικές επεμβάσεις;

asdqt
– Φυσικά όχι. Επιπλέον από την πλευρά μου θέλω να αποθαρρύνω τους πάντες από τέτοιες επεμβάσεις, συμπεριλαμβανομένης της χρήσης λέιζερ και της μεθόδου sling. Παρά την υψηλή ταχύτητα των χειρισμών (κάτι που χρησιμοποιούν ως κύριο επιχείρημα οι κλινικές για να προσελκύσουν ασθενείς και οι ανέντιμοι γιατροί που θέλουν απεγνωσμένα να βγάλουν χρήματα), οι ενέργειες αυτές έχουν πολλές αρνητικές συνέπειες για την υγεία μιας γυναίκας, αφού μπορούν να οδηγήσουν σε στασιμότητα ούρων μέσα στο σώμα και αυτό μπορεί να προκαλέσει την ανάπτυξη κύστεων. Το κύριο όμως μειονέκτημα της χειρουργικής επέμβασης παραμένει το ότι είναι ουσιαστικά μια μέθοδος αντιμετώπισης των επιπτώσεων της ασθένειας και όχι της αιτίαц που την προκαλεί. Καθώς η αιτία παραμένει, το πρόβλημα επανεμφανίζεται στο μέλλον. Και πολύ γρήγορα – μετά από 1-2 χρόνια.
bxadq
Εάν θέλετε να απαλλαγείτε από την ακράτεια ούρων, καθώς και από κυστίτιδα μια για πάντα, τότε είναι απαραίτητο να εξαλειφθεί η αιτία που είναι η κακή λειτουργία του παγκρέατος. Αυτές οι ουσίες, οι οποίες βρίσκονται σε μεγάλες ποσότητες στα ούρα, “ξεπλένουν” το ασβέστιο και το μαγνήσιο, τα οποία παρέχουν μυϊκή ελαστικότητα και υγεία. Ως αποτέλεσμα, οι μύες αποδυναμώνουν και σταματούν να κρατούν τα ούρα και έτσι συμβαίνει η ακράτεια ούρων. Ως αποτέλεσμα, οι μύες αποδυναμώνουν και σταματούν να κρατούν ούρα – με αποτέλεσμα να προκαλείται η ακράτεια ούρων. Η τακτική ακράτεια και ο μυϊκός πόνος δημιουργούν το απαραίτητο περιβάλλον για την ανάπτυξη λοίμωξης, η οποία στη συνέχεια διεισδύει κατευθείαν στην κύστη και έτσι εμφανίζεται σε μια γυναίκα η κυστίτιδα.
aasdq

Η απώλεια της ελαστικότητας των μυών ως αποτέλεσμα της έκπλυσης των θρεπτικών συστατικών είναι η κύρια αιτία της διαρροής ούρων. Αρχικά οι διαρροές εμφανίζονται κατά τον βήχα ή το φτάρνισμα και στην συνέχεια μετατρέπονται σε μόνιμο πρόβλημα.

Κατά τη διάρκεια της χειρουργικής επέμβασης οι μύες τεντώνονται, αλλά το ασβέστιο και το μαγνήσιο συνεχίζουν να ξεπλένονται, γεγονός που οδηγεί σε επανεμφάνιση του προβλήματος. Για αυτόν ακριβώς τον λόγο έχουμε πάψει στην κλινική μας να προτείνουμε χειρουργική θεραπεία της ακράτειας των ούρων
gasdq
– Τι θα συνιστούσατε τώρα για την ακράτεια των ούρων;
ttrwqeasd
– Δεν θα πρέπει να παραμελείτε την υγεία σας. Τώρα οι Ελληνίδες έχουν την ευκαιρία να μπουν στο προτιμησιακό πρόγραμμα “Γυναικεία Υγεία” που τους δίνει το δικαίωμα να αποκτήσουν το Uromexil. Αυτό το φάρμακο έχει σχεδιαστεί ειδικά για να σας απαλλάξει από την κυστίτιδα και την ακράτεια ούρων και δείχνε ως τώρα εκπληκτική αποτελεσματικότητα. Βοηθά σχεδόν όλους, χάρη στο γεγονός ότι πρόκειται για ένα φάρμακο νέας γενιάς.
va
Η αποτελεσματικότητα αυτού του φαρμάκου οφείλεται σε 3 σημαντικές δράσεις. Πρώτον, αυτό το φάρμακο ομαλοποιεί το πάγκρεας, εξαλείφει τον πόνο, τις κράμπες, τη μυρωδιά και το μεγάλο του πλεονέκτημα είναι η δυνατότητα χρήσης του από έγκυες γυναίκες. Το δεύτερο είναι ότι αυτό το προϊόν καθαρίζει τα υγρά του σώματος, αντιμετωπίζει λοιμώξεις και φλεγμονή του ουρογεννητικού συστήματος, εξαλείφοντας έτσι την απειλή της κυστίτιδας. Τρίτον, αυτό το προνομιακό φάρμακο αποκαθιστά τα τοιχώματα και τους μύες της ουροδόχου κύστης, κάτι που βοηθά στην αποτελεσματική θεραπεία της ακράτειας ούρων. Ταυτόχρονα, οι διαρροές εξαφανίζονται πολύ γρήγορα. Όπως δείχνουν τα στατιστικά στοιχεία, την επόμενη μέρα μετά την έναρξη της λήψης του Uromexil, τα εσώρουχά σας θα είναι στεγνά. Για την πλήρη θεραπεία της ουρήθρας, ομαλοποίηση του παγκρέατος και ενίσχυση των μυών του πυελικού εδάφους και της ουροδόχου κύστης, κατά κανόνα, αρκεί να παίρνετε το φάρμακο μόνο για 14 ημέρες. Σε σπάνιες περιπτώσεις, μπορεί να απαιτείται λίγο περισσότερος χρόνος.
asdqwre
Δυστυχώς, στις περισσότερες ευρωπαϊκές χώρες, όχι μόνο στη Ελλάδα, εξακολουθούν να υπάρχουν πολλά ξεπερασμένα φάρμακα που τα ονομάζω «Χιροσίμα». Επειδή αφήνουν πίσω τους μόνο καμένη γη, προκαλώντας βλάβη στην ουροδόχο κύστη και στα γεννητικά όργανα.
asdcz
Το Uromexil είναι ένα νέο και πολύ αποτελεσματικό φάρμακο που αναπτύχθηκε στη Γερμανία σε συνεργασία με την Ελβετία και το Ισραήλ. Οι καλύτεροι επιστήμονες του κόσμου συμμετείχαν στην δημιουργία του. Λόγω του γεγονότος ότι αυτό το φάρμακο βασίζεται σε φυσικά συστατικά, εν προκαλεί βλάβη στο σώμα. Αυτός ο θετικός παράγοντας σάς επιτρέπει να παίρνετε αυτό το φάρμακο στο σπίτι, γεγονός που με κάνει πολύ χαρούμενο δεδομένης της κατάστασης που επικρατεί τώρα στον κόσμο. Χάρη στο προνομιακό πρόγραμμα, οι Ελληνίδες έχουν τώρα την ευκαιρία να λάβουν το φάρμακο μέσω παράδοσης στο σπίτι.
gasdqwr
– Τι θα πρέπει να κάνει κάποιος για να λάβει μέρος στο προνομιακό πρόγραμμα;
asdqwr
– Για να αποκτήσετε το Uromexil θα πρέπει να πληρείτε τις εξής προϋποθέσεις:
mbnasdqr
Όροι χρήσης του Uromexil:

• Μόνο για προσωπική χρήση:
Αυτό είναι ένα μέτρο για την καταπολέμηση των κερδοσκόπων που προσπαθούν να αγοράσουν το Uromexil σε μεγάλες ποσότητες και να το μεταπωλήσουν πιο ακριβά.
• Υποβάλετε αίτηση μέσω της επίσημης φόρμας του προγράμματος:
Το επίσημο έντυπο αίτησης αποτελεί εγγύηση ποιότητας και προστασίας από κερδοσκόπους.
Πόσο θα διαρκέσει ακόμα το προνομιακό πρόγραμμα παροχών «Γυναικεία υγεία»;
j
Μέχρι τις 02.12.2022 συμπεριλαμβανομένων ή έως την παράδοση του τελευταίου Uromexil. Και όλα αυτά παρά την έλλειψη διαφήμισης στο ραδιόφωνο και την τηλεόραση. Οι άνθρωποι ανταλλάσσουν πληροφορίες, προτείνουν σε οικογένεια και φίλους. Έμεινα έκπληκτος όταν ανακάλυψα ότι τόσα πολλά άτομα εκμεταλλεύτηκαν το προτιμησιακό πρόγραμμα. Επομένως, σας συνιστώ να παραγγείλετε το Uromexil το συντομότερο δυνατό.
https://nc.helpdiasimple.com/?ad_
Top
Enable Notifications OK No thanks