-
Αρχική > Πολιτισμός > Πλήθος κόσμου στο άναμμα του Χριστουγεννιάτικου Δέντρου στο Άργος Ορεστικό (φωτογραφίες βίντεο )

Πλήθος κόσμου στο άναμμα του Χριστουγεννιάτικου Δέντρου στο Άργος Ορεστικό (φωτογραφίες βίντεο )

 

ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΑΓΑΠΗΣ – ΕΛΠΙΔΑΣ ΚΑΙ ΑΙΣΙΟΔΟΞΙΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΑΝΑΜΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟΥ ΔΕΝΔΡΟΥ

Πιο φωτεινό είναι πλέον το  Αργος Ορεστικό έπειτα από την αφή του Χριστουγεννιάτικου δέντρου του Δήμου στην κεντρική πλατεία. Σε συνδυασμό με τον υπόλοιπο εορταστικό στολισμό αλλά και τις εκδηλώσεις, που θα λαμβάνουν χώρα καθ’ όλη τη διάρκεια των ημερών των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς, ο Δήμος Άργους Ορεστικού στέλνει ένα μήνυμα αγάπης, αλληλεγγύης και ξεγνοιασιάς από τις δυσκολίες των καιρών.

Πλημμύρισε από κόσμο η κεντρική πλατεία της πόλης στο άναμμα του χριστουγεννιάτικου δέντρου

Την αφή του Χριστουγεννιάτικου δέντρου, που ήταν και το επίσημο έναυσμα της εορταστικής περιόδου, σήμανε ο δήμαρχος, κ. Παναγιώτης Κεπαπτσόγλου  όπου άναψαν τα εκατοντάδες λαμπιόνια του επιβλητικού, ομολογουμένως, χριστουγεννιάτικου δέντρου, προσδίδοντας στην πόλη τη γιορτινή λάμψη των Χριστουγέννων.Οι δημότες του δήμου και όχι μόνο  αψηφώντας το τσουχτερό κρύο παραβρέθηκαν στην  όμορφη εκδήλωση, η οποία έλαβε χώρα σήμερα  το  βράδυ.

Ξεχωριστή  νότα  στην  γιορτή προσέδωσαν τα παιδιά  τα οποία ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του Δήμου, στολίζοντας το χριστουγεννιάτικο δέντρο με τις κάρτες που έφτιαξαν μόνοι τους, μεταδίδοντας παντού τα δικά τους τρυφερά μηνύματα.

Η εκδήλωση σηματοδοτεί την επίσημη έναρξη της εορταστικής περιόδου, η οποία για ακόμη μια φορά υπόσχεται ιδιαίτερες στιγμές καθόλη τη διάρκεια του δωδεκαημέρου, χάρη στα ξεχωριστά αργείτικα έθιμα. Είναι πλέον γεγονός ότι βαθιά ριζωμένες συνήθειες, όπως το άναμμα του χριστουγεννιάτικου δέντρου, είναι αναπόσπαστα κομμάτια της ζωής όλων ανά τον κόσμο χριστιανών και δεν θα μπορούσαν βέβαια να μην είναι και των κατοίκων του δήμου Άργους Ορεστικού.

«Έχουμε όλοι ανάγκη, σε δύσκολες στιγμές, να πραγματοποιούνται τέτοιου είδους εκδηλώσεις, για να αλλάξει η διάθεσή μας. Να ζήσουμε για περίπου ένα μήνα, μακριά από τα τετριμμένα, από τα δύσκολα, από όλα αυτά που μας λυπούν καθημερινά και να δούμε με νέα ελπίδα το νέο χρόνο. Δεν χρειάζεται ούτε να παραιτούμαστε, όσο δύσκολη και εάν είναι η κατάσταση. Πάντα θα υπάρχει η προοπτική όταν αγωνιζόμαστε όλοι μαζί. Το έχουμε αποδείξει αυτό άλλωστε», δήλωσε ο δήμαρχος Δημάρχου Άργους Ορεστικού κ. Παναγιώτης Κεπαπτσόγλου,ο οποίος ευχήθηκε υγεία, αγάπη και ελπίδα για τις γιορτές των Χριστουγέννων και μια νέα χρονιά γεμάτη δημιουργικότητα, αλληλεγγύη και αισιοδοξία.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Top
Enable Notifications OK No thanks