-
Αρχική > Τοπικά νέα > Μαρία Αντωνίου : Στην έναρξη των εργασιών του 1ου Forum για τον Θρησκευτικό Τουρισμό με τίτλο «Βυζαντινή Καστοριά». (φωτογραφίες )

Μαρία Αντωνίου : Στην έναρξη των εργασιών του 1ου Forum για τον Θρησκευτικό Τουρισμό με τίτλο «Βυζαντινή Καστοριά». (φωτογραφίες )

Ένα Forum, που έρχεται να αναδείξει όλον τον πλούτο που διαθέτει αυτός ο ευλογημένος τόπος, η Καστοριά μας, η Βυζαντινή αρχόντισσα της Δυτικής Μακεδονίας.
✅Οι αναρίθμητες θαυμάσιες βυζαντινές εκκλησίες με τις εντυπωσιακές αγιογραφίες, αντιπροσωπευτικά δείγματα της βυζαντινής τέχνης, τα αρχοντικά και τα μουσεία, η παραδοσιακή συνοικία Ντολτσό με τα λιθόστρωτα καλντερίμια συνθέτουν ένα μοναδικό μωσαϊκό, το οποίο πρέπει και οφείλουμε ως Καστοριανοί να μπει στο επίκεντρο του παγκόσμιου ενδιαφέροντος.
👉Στόχος μας να επικοινωνήσουμε εντός και εκτός συνόρων ότι ο τουρισμός αποτελεί την ατμομηχανή της ελληνικής μας οικονομίας και ότι μπορεί να πρωταγωνιστήσει στη δημιουργία νέων θέσεων εργασίας και ενίσχυσης του τοπικού εισοδήματος.

 

Top
Enable Notifications OK No thanks