-
Αρχική > Δ. Μακεδονία > Μεσόβουνο: Αγέλη λύκων κατασπάραξε κυνηγετικό σκύλο – Δεν είναι το πρώτο περιστατικό – Προβληματισμένοι οι κυνηγοί (σκληρές εικόνες )

Μεσόβουνο: Αγέλη λύκων κατασπάραξε κυνηγετικό σκύλο – Δεν είναι το πρώτο περιστατικό – Προβληματισμένοι οι κυνηγοί (σκληρές εικόνες )

Το περιστατικό συνέβη το Σάββατο 21 Ιανουαρίου 2023, όταν παρέα κυνηγών που είχε πάει για κυνήγι αγριόχοιρων, αναζητώντας τον κυνηγετικό τους σκύλο τον εντόπισαν νεκρό και γύρω από αυτόν παρατήρησαν διάσπαρτους πάνω από δέκα λύκους, οι οποίοι με την εμφάνιση του κυνηγού που τους αντίκρισε, εγκατέλειψαν τη λεία τους και τράπηκαν σε φυγή.

Ο Κυνηγετικός Σύλλογος Εορδαίας, εφιστά την προσοχή όλων των κυνηγών που επισκέπτονται την ευρύτερη περιοχή του όρους Βερμίου μεταξύ Μεσοβούνου, Πύργων, Κομνηνών, Άνω Σελίου με σκοπό την άσκηση θήρας, δεδομένου ότι δεν είναι το μοναδικό περιστατικό θανάτου κυνηγόσκυλου.

Στην αναφερόμενη περιοχή έχουν καταγραφεί από την έναρξη της κυνηγετικής περιόδου 2022-2023 τέσσερα περιστατικά θανάτωσης κυνηγόσκυλων από επίθεση λύκων.

Δείτε την εικόνα – Προσοχή! – Για μερικούς χρήστες μπορεί να είναι ενοχλητικό το περιεχόμενο –

 

 

https://e-ptolemeos.gr/mesovouno-ageli-lykon-katasparakse-kynigetiko-skylo-den-einai-to-proto-peristatiko-provlimatismenoi-oi-kynigoi/

Top
Enable Notifications OK No thanks