-
Αρχική > Διεθνή > Νευρίασε με τον άντρα της και τον αποκάλεσε Τεμπέλη. Μόλις όμως πρόσεξε τα παπούτσια του, ξέσπασε σε δάκρυα

Νευρίασε με τον άντρα της και τον αποκάλεσε Τεμπέλη. Μόλις όμως πρόσεξε τα παπούτσια του, ξέσπασε σε δάκρυα

Η Deirde Sanford είναι μητέρα δύο παιδιών και σύζυγος στρατιωτικού από την Νότια Καρολίνα.

Όπως πολλές σύζυγοι, συχνά θυμώνει όταν ο άντρας της γυρνάει σπίτι και απλά κάθεται στον καναπέ, ενώ εκείνη τους φροντίζει όλους.

“Κυρίες μου, καταλαβαίνω τα παράπονα σας για τους άντρες σας που δεν βοηθάνε στο καθάρισμα του σπιτιού, που δεν μαζεύουν τα πράγματα τους ή που δεν πάνε πουθενά όταν γυρνάνε σπίτι από την δουλειά. Γυρίζουν σπίτι, παραπονιούνται για την δουλειά και αράζουν μπροστά στην τηλεόραση και παίζουν βιντεοπαιχνίδια μέχρι το βράδυ.

Όχι επειδή τις χάλασε… αλλά επειδή μου πήρε τόσο να καταλάβω αυτό που μου έλεγε πάντα όποτε του φώναζα γιατί δεν έκανε τίποτα στο σπίτι… “Δεν καταλαβαίνεις τι περνάω κάθε μέρα, πόσο σκληρά δουλεύω, θέλω απλά να γυρίσω σπίτι και να χαλαρώσω με τα παιδιά”.” “Αυτό που θέλω να πω είναι ότι πρέπει να εκτιμάτε τους άντρες σας περισσότερο.

Μπορεί να μην το δείχνουν συνεχώς, αλλά εκτιμούν το ότι φροντίζουμε τα παιδιά, ότι καθαρίζουμε το σπίτι, τα καθαρά, διπλωμένα τους ρούχα, το φαγητό, την στολή που ετοιμάζουμε από το βράδυ για να κοιμηθούν εκείνοι λίγο παραπάνω.

Είστε ο βράχος τους και είναι ο δικό σας. Έτσι, την επόμενη φορά που θα φωνάξετε στον άντρα σας γιατί άφησε τα πράγματα του στο χολ, ρίξτε μια ματιά κάτω από τις μπότες του.”

 

https://fresh-news.eu/nevriase-me-ton-antr

Top
Enable Notifications OK No thanks