-
Αρχική > Ελλάδα > Ο καιρός με τον Σάκη Αρναούτογλου: Ενίσχυση των βοριάδων και χαμηλές θερμοκρασίες όλη την εβδομάδα (video)

Ο καιρός με τον Σάκη Αρναούτογλου: Ενίσχυση των βοριάδων και χαμηλές θερμοκρασίες όλη την εβδομάδα (video)

Το επόμενο 24ωρο θα έχουμε ενίσχυση των βοριάδων σε αρκετές περιοχές της χώρας, κάνοντας το κρύο πιο αισθητό. Αυτό το βόρειο ρεύμα θα κρατήσει για αρκετές ημέρες και θα διατηρεί τον υδράργυρο σε χαμηλά επίπεδα. Τοπικά θα είναι τα φαινόμενα, ακόμα και με τη μορφή χιονιού σε κάποια χαμηλά υψόμετρα.
Η Αττική θα έχει το πρωί συννεφιά κατά διαστήματα αυξημένη. Μετά το μεσημέρι ο καιρός θα ανοίξει αλλά υπάρχουν ενδείξεις για κάποια τοπικά σύννεφα αστάθειας, τα οποία δεν αποκλείεται να αφήσουν κάποια ασθενή βροχή στα βορειοδυτικά ορεινά. Προς το βράδυ θα έχουμε λίγα σύννεφα, τοπικά αυξημένα.

Ο βοριάς θα είναι πιο ενισχυμένος στα βόρεια και ανατολικά στα 5 με 6 μποφόρ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί στους 4 με 11 βαθμούς Κελσίου.

Η Κεντρική Μακεδονία θα έχει νωρίς το πρωί κάποια αρκετά πυκνή συννεφιά, η οποία δεν αποκλείεται να δώσει κάποια ασθενή τοπική βροχή. Μέχρι και το μεσημέρι ο καιρός θα ανοίξει με αρκετό ήλιο, ενώ το βράδυ θα επικρατήσει ξαστεριά.
Ο άνεμος βαρδάρης στα 6 με 7 μποφόρ θα κάνει το κρύο ακόμα πιο αισθητό, και η θερμοκρασία θα κυμανθεί στους 4 με 10 βαθμούς Κελσίου.

Καθ’ όλη τη διάρκεια της εβδομάδας και κυρίως προς την Παρασκευή ψυχρές αέριες μάζες θα κατεβαίνουν προς τη χώρα μας από τα βόρεια, χωρίς ωστόσο να αναμένεται κάποιος χιονιάς, παρά μόνο κάποιες πρόσκαιρες χιονοπτώσεις στα ανατολικά και στα βόρεια.

Αναλυτικά η πρόγνωση του καιρού από τον Σάκη Αρναούτογλου:

Top
Enable Notifications OK No thanks