-
Αρχική > Ελλάδα > Λάρισα: 56χρονη ξάφρισε 155.000 ευρώ από τον 80χρονο αρραβωνιαστικό της

Λάρισα: 56χρονη ξάφρισε 155.000 ευρώ από τον 80χρονο αρραβωνιαστικό της

Ρευστοποίηση που πάγωσε, όταν -σύμφωνα με πληροφορίες της «Ε»- συγγενικό πρόσωπο του 80χρονου δικηγόρου κοινοποίησε εξώδικο σε τραπεζικό διευθυντή, περί δικαστικής συμπαράστασης.

Ερωτική σχέση που πήρε άλλη τροπή όταν ο 80xpovos διαγνώστηκε στη συνέχεια με αγγειακού τύπου άνοια και τους συγγενείς να ανακινούν το θέμα με αφορμή «ανεξήγητες» κινήσεις στους τραπεζικούς λογαριασμούς.

Η κατηγορουμένη αρνήθηκε χθες όλες τις κατηγορίες, λέγοντας ότι ο 80χρονος ήταν αυτός που της ζήτησε να τον συντροφεύσει για το υπόλοιπο του βίου του, ότι ο θανών αποφάσιζε για τα χρήματα και πως η ίδια δεν γνώριζε τίποτα άλλο παρά μόνο για τα χρήματα που έλαβε για να αποπληρώσει τα νοσήλια.

Το Πενταμελές Εφετείο Κακουργημάτων Λάρισας κήρυξε ένοχη την κατηγορουμένη, επιβάλλοντας συνολική ποινή φυλάκισή 4 ετών, μετατρέποντας την ποινή σε χρηματική προς 5 ευρώ την ημέρα. Το Δικαστήριο,με αφορμή και τη χαμηλή σύνταξη που λαμβάνει η κατηγορουμένη, έκανε δεκτό το αίτημα περί δοσοποίησης του ποσού που θα πρέπει πλέον να αποπληρώσει.

https://spicynews12.eu/larisa-56chroni-

 

 

Top
Enable Notifications OK No thanks