-
Αρχική > Διεθνή > Αστυνομικός ρίχτηκε μπροστά σε αυτοκίνητο για να σώσει παιδί που κινδύνευε

Αστυνομικός ρίχτηκε μπροστά σε αυτοκίνητο για να σώσει παιδί που κινδύνευε

Το πρωί της Παρασκευής, η αστυνομικός Annette Goodyear έκανε χρέη σχολικού τροχονόμου, βοηθώντας παιδιά να περάσουν το δρόμο με ασφάλεια. Κάποια στιγμή, είδε ένα αυτοκίνητο να έρχεται με μεγάλη ταχύτητα την ώρα που ένα παιδί βρισκόταν ακόμη στη διάβαση…

«Όλα έγιναν απίστευτα γρήγορα», δήλωσε η ηρωίδα αστυνομικός, «ήταν σαν να συμβαίνει στα ψέματα. Θυμάμαι να είμαι στο έδαφος και να σηκώνω το κεφάλι μου ψάχνοντας το παιδί. Να δω αν είναι καλά».

Ευτυχώς, το παιδί δεν είχε χτυπήσει, αλλά βρισκόταν σε σοκ από αυτό που μόλις είχε βιώσει.

«Ένιωσα άσχημα», λέει η Goodyear, «γιατί δεν μπορούσα να σηκωθώ πάνω, να την αγκαλιάσω και να της πω ότι όλα θα πάνε καλά».

Λίγο μετά το περιστατικό, η αστυνομικός μεταφέρθηκε στο πλησιέστερο νοσοκομείο, όπου διαπιστώθηκε ότι δεν είχε χτυπήσει σοβαρά και πήρε εξιτήριο το ίδιο βράδυ.

Η Goodyear απέδωσε την γρήγορη αντίδρασή της και στο γεγονός ότι είναι μητέρα τριών παιδιών. «Όταν δω ένα παιδί να κινδυνεύει», λέει, «ό,τι και αν γίνει, η προστασία αυτού του παιδιού είναι το παν. Μόνο αυτό σκεφτόμουν εκείνη τη στιγμή και τίποτε άλλο. Καλύτερα να χτυπούσα εγώ παρά εκείνο».

«Ήμουν απλά χαρούμενη που την έβλεπα καλά», λέει η Goodyear που αναμένει την βράβευσή της, ως μια ελάχιστη ανταμοιβή για αυτή την ηρωική πράξη.

Πηγή: people.com

 

 

 

Top
Enable Notifications OK No thanks