-
Αρχική > Απόψεις > Ήρθε πλέον η ώρα να αναλάβει δράση μια σοβαρή πολιτική ηγεσία με ρεαλιστικές και λειτουργικές δράσεις.

Ήρθε πλέον η ώρα να αναλάβει δράση μια σοβαρή πολιτική ηγεσία με ρεαλιστικές και λειτουργικές δράσεις.

Ο Πλειστηριασμός χθες το απογευμα  του ξενοδοχείου Αιολις  έφερε στην επιφάνεια  τις τραγικές καταστάσεις που βιώνει η περιοχή μας …
Η Καστοριά βιώνει μια ατέλειωτη σκληρή πραγματικότητα την τελευταία δεκαετία αρχής γενομένης από την οικονομική κρίση, την πανδημία και σήμερα τον πόλεμο και την ενεργειακή κρίση.

Μετά και την καθίζηση της γουνοποιίας, έχουμε πλέον σχεδόν οριστικά φτωχοποιηθεί και ο εναπομείναν πληθυσμός έχει περιορίσει κατά πολύ τις εξόδους και τις αγορές του. Το αποτέλεσμα είναι πως βιώνουμε μια ολική χειροτέρευση στην ποιότητα της ζωής μας η οποία δεν είναι δυνατόν να διορθωθεί εκ των ενόντων.

Απαιτεί σοβαρά, γενναία και δραστικά μέτρα. Και τα απαιτεί άμεσα! Οι πολιτικές φανφάρες και οι ψευδο-υποσχέσεις του παλαιοκοματισμού όλα εκείνα τα ‘ΘΑ ΘΑ ΘΑ’, έχει πλέον έρθει η ώρα να περιθωριοποιηθούν και να αναλάβει δράση μια σοβαρή πολιτική ηγεσία με ρεαλιστικές και λειτουργικές δράσεις. Αφού, για να προκύψει μια δημογραφική ανάταση είναι απαραίτητο να προηγηθεί μια οικονομική. Κανένας δεν ρισκάρει να γεννήσει τα παιδιά του σε ένα περιβάλλον που δεν του παρέχει τα στοιχειώδη μέσα για να τα ζήσει.

Ο ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ

 

 

Top
Enable Notifications OK No thanks