-
Αρχική > Αθλητικά > Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ : Διπρόσωπη η Καστοριά, αγχωτική, αλλά σημαντική νίκη, 1-0 το Αγγελοχώρι

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ : Διπρόσωπη η Καστοριά, αγχωτική, αλλά σημαντική νίκη, 1-0 το Αγγελοχώρι

Τα εύκολα – δύσκολα έκανε η ομάδα της Καστοριάς στο εντός έδρας ματς

κόντρα στον 2ο της βαθμολογίας Κεραυνό Αγγελοχωρίου, επικρατώντας τελικά με σκορ 1-0.

Οι ερυθροκίτρινοι ξεκίνησαν πολύ καλά το ματς με έντονη επιθετική δραστηριότητα, πιέζοντας από τα πρώτα λεπτά και μόλις στο 11’ κατάφεραν να πάρουν κεφάλι στο σκορ όταν από σέντρα του Φωλίνα, ο Τσελεπής με καρφωτή κεφαλιά άνοιξε το σκορ (1-0). Η ανωτερότητα της Καστοριάς συνεχίστηκε και στα υπόλοιπα λεπτά, δημιουργώντας και χάνοντας δύο πολύ καλές ευκαιρίες να «καθαρίσει» το ματς.

Αντίθετα, οι ρόλοι αντιστράφηκαν στην επανάληψη, με τους φιλοξενούμενους να αναλαμβάνουν τα ηνία της αναμέτρησης, απειλώντας τουλάχιστον τρεις φορές να ισοφαρίσουν. Στο ίδιο διάστημα η ομάδα της Καστοριάς ήταν πολύ κακή, ασύνδετη, χωρίς κέντρο, ωστόσο, όμως κατάφερε τελικά, με πολύ άγχος να διατηρήσει το πολύτιμο 1-0 και να πάρει μία πολύ σημαντική νίκη βαθμολογικής σημασίας.

Πολύ καλή η διαιτησία της κας. Πίγγιου (Θεσπρωτίας)Τσιάντας (Ηπείρου) καιΜπέκα (Ημαθίας)

Οι συνθέσεις:

ΚΑΣΤΟΡΙΑ: Κοσμίδης, Tozzo, Φωλίνας, Παναγιωτίδης, Tarelli (65΄ Κωνσταντίνου), Πάλλας (57΄ Balde), Μηλιάτης (83΄ Κυριακού), Τσελεπής (83΄ Νάκος), Ελευθεριάδης, Μπάρο, Σαββόπουλος.

 

ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΑΓΓΕΛΟΧΩΡΙΟΥ: Σοϊλεμέζογλου, Μετάι, Νικολαΐδης, Πολύζάς, Νικολίτσας, Φροσύνης, Πορτοκαλάς, Φράγκος, Μουράτη, Κατσιάκης, Ιωσηφίδης.

http://www.sentranews.gr/http://www.sentranews.gr/2023/03/blog-post.html?fbclid=IwAR2IaKWgmuA1VH1UQ2cAXK_K23llQCOE7F-vv4atG9zMi4d7Juszar_czoo

Top
Enable Notifications OK No thanks